Davno sam uocia taj telefon, ali mi se nije cinio zanimljiv. nema color ekran(pa makar 256)
Evo novi low-end telefon od Sagema...
Sagem my-X3 opens the new product line from Sagem. It is a low-end phone, if not to take into consideration old models of this company. The handset has two modifications: my-X3 and my-X3d. Letter “d” means that the phone supports data transmission and IrDA. There are no other differences between these two models.
Ostatak reviewa pogledajte na http://mobile-review.com/review/sagem-x3-en.shtml Ovdje vam evo par slikica...
![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Davno sam uocia taj telefon, ali mi se nije cinio zanimljiv. nema color ekran(pa makar 256)
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Pa to je low-end telefon! Za malo novci... No uskoro će i takvi imati color ekrane.
Nisi ga baš tako 'davno' mogao uočiti kad je tek nedavno predstavljen...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks