ja jučer nisam mogo na internet jer mi je grom udario u kuču il tu negdje, i isdn aparat je pregorio...
al nije samo on, več i sat prijemnik i jedan mali televizor
JA sam bio 2 dana offline jer sam se preselio pa tamo nije bilo telefona...ali hvala bogu da postoji internet caffe i knjiznica
![]()
Forumaš godine :)
ja jučer nisam mogo na internet jer mi je grom udario u kuču il tu negdje, i isdn aparat je pregorio...
al nije samo on, več i sat prijemnik i jedan mali televizor
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
UŽAS!!
![]()
Ja sam jučer počupao sve aparate iz zida kad je počelo onak jako grmit poučen takvim iskustvom jednog frenda kojem je veliki tv pregorio...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja samo komp, tv mi je smece i tako i tako, pa bi starci konacno morali kupit novi!
hehe :LOL:,takva je situacija i kod mene
sva sreča moj novi bigskrin tv je bio upaljen, ali nije mu niš, to je ipak panasonic
e sad pogledajte kolko štete od idiotskog groma... moram kupit digitalni receiver, no stim ču u neki dr thread
Ja sam sve imao upaljeno...ak one, nek ode...
Kome je tu ono sve rođendan....??Znam,znam,a znam i da najviše kasnim,al je takva bitka u zadnje vrijeme za kompove na faksu,a kavaliri(i kad smo već kod toga,uopće dečki) su endemske vrste,a ako je itko pokušao ikada preoteti komp.brucosici dok vjezba statistiku zna o čemu govorim.Zato tek sada=SRETANNN ROĐENDANNN!!
Da ne otvaram(o) bespotrebno svake godine istu temu, obnovit ću stariju:
Sretno mu bilo XY leto! Now blow & wish upon a star.![]()
!!!Sve najbolje!!!
![]()
Bom Chicka WahWah
Prijatelju... Sve najbolje !!!
Hepi brzdejimaš pivo ako se ikad vidimo
![]()
kod vas tamo je sada 7. ovdje je tek 7:15 tako da cu se opijat sutra navecer... Hvala svima na cestitkama
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Sretan rodendan!!!!
![]()
sretan rođendan!!!
Izvorno postao target
Pa sretan ročkas!!!
![]()
sve najbolje....
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
alles Gute!
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Eh vremenske razlikeIzvorno postao Player 4 ever
,
Sve najbolje![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
sretan rockas!![]()
![]()
sve najb0000lje![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
sretan rodjendan..................................
ma ja bi se opijao tjedan dana za svaku vremensku zonu...
happy birthday![]()
slazem se s kinfomsretan rockas
May the Force be with you!
best wishes
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Bookmarks