= Citat = Izvorno postao zappan
ja sam strogo protiv te ideje, naime kad dođem na forum i lupim link 'novi postovi' ako mi je preko pola novosti iz oglasnika, onda tu definitivno nešto nije u redu. a nije u redu to da ljudi troše oglasnik više nego ostale forume.

a to nisu ljudi koje ja želim na forumu. ljudi koje ja želim na forumu su prvenstveno oni koji žele razmjenjivat znanja, aplikacije, trikove, diskutirat o uređaima i tehnologijama koje forum pokriva. oni koji će prvo nekaj preprodat pa onda možda malo pričat i nisu ciljana populacija koju ja želim na forumu. takve rado uputim na specijalizirano mjesto, www.oglasnik.hr, ostavljanje oglasa je i tako besplatno, pročitat će ga ljudi koji baš ciljano kupe oglasik jer traže nešto i svi zadovoljni.

ovdje ću prije svim korisnicima uvest ograničenje da smiju u 2-3 tjedna stavit po 2 oglasa max. nego što ću uvest 5 moderatora u oglasnik da bi držali red. jer nije stvar u redu, nego je stvar u tome da ne želim kad se pozove pregled novih postova da najveći promet bude u oglasniku. jer je time ovaj forum znači prvenstveno oglasnik, a to dok sam ja administrator ovaj forum neće biti.
ja sam za demokraciju u biti, ili su svi jednaki ili nešto ne štima na forumu

Dakle, ako si stvarno zagovarac da oglasnik za forum onda bi svi trebali imati ograničenje postanja svaka 2 tj.. novi post.. jer kad malo bolje pogledas, dok to ne uvedes neće se smanjiti promet oglasnika..

mislim da članovi ovog foruma nisu zbog oglasnika na ovom forumu, ali ako ti smatras da bi bilo pametnije kontrolirati to jos vise, nego ostaviti samo tako, onda mislim da je u biti dobra ideja da svi clanovi imaju mogucnost svakih X dana postaviti X tema..to je po meni čisto u redu, znači ili SVE ograničiti ili NIKOGA ne ograničiti

također sam za to da još jedan moderator dođe tamo.. toga nikad dosta, a bit će bolje kad je tako..