Po meni, ne treba smanjiti oglasnik niti uvesti neke restrikcije..zasto? upravo zato sto se tu nalazi dosta ljudi koji znaju mnogo o tehnologijama koje ovaj forum pokriva, međusobno se druže, razmjenjuju iskustva, a samim time stvaraju i produbljuju prijateljstva stoga je lakse trgovati ili razmjenjivati određene tehnikalije na bazi povjerenja. U principu svako svakoga do neke granice zna, a samim time je i rizik od kupovanja macka u vreći manji. ( a svakome od nas dobro dodje nesto sto drugome ne treba i to po dobroj cjeni)
Medjutim, bio bi veliki problem kad bi u "Novi postovi" iskočilo brdo postova vezanih iskljucivo uz oglasnik..pa bi mozda zgodnije bilo da iz rubrike oglasnik nista ne ide u nove postove..jer koga zanima odredjena ponuda i potraznja skocit ce u oglasnik pa gledati kronoloski poredane oglase.
Da ne bi bilo zlorabe foruma, admin oglasnika moze utjecati na pojedince koji bjesomucno trpaju oglase bez ikakve druge aktivnosti na ostatku foruma iz cega proizlazi da su ovdje iskljucivo radi dilanja...
To je samo moje misljenje,
kaj se samog foruma tice , meni je i ovako ok.
pozdrav

Bookmarks