ovako, takvo ograničenje nisam uveo jer ću jednom nekome tolerirati i 4 oglasa u 10 dana ako je na forumu mjesecima i nikad prije to nije napravio, pa eto sad stvarno ima nešto što želi kupit / prodat pa ispadne više od 2 oglasa. i nakon toga to mjesecima neće napravit. brojevi i limiti u tom slučaju štete njemu.
ali nekome tko stalno ostavlja tjedno po dva-tri oglasa definitivno neću tolerirati. tako da za sada kontrolu provodim manualno. i trenutno to još uvijek mogu izdržati na ovaj način da smo nove članove limitirali i pojedinačne slučajeve koji se ističu. većina korisnika mi to ne radi u oglasniku i to je razlog zašto to nisam do sada niti dao zajednici na raspravu niti uveo. za sada to još mogu kontrolirati na principu pojedinačnih slučajeva.
a što se tiče dodatnog moda, trenutno ne vidim nikoga tko bi za to bio pogodan i da ima interesa. stoga sam ja trenutno drugi moderator tamo već više od mjesec dana na intenzivnoj ispomoći kinfi i na uvođenju nekih ograničenja članovima kojima pojam malog oglasnika nije jasan i znači im preprodaju svega i svačega (u prijevodu: hrelić).
trenutno mislim da ovako funkcionira i za sada ne mislim uvoditi ograničenja za sve. ako bude potrebe, ta mogućnost je otvorena u budućnosti.
edit: odnosno ne da mislim da ovako funkcionira, nego po prometu u oglasniku imam i potvrdu da funkcionira kad smo ograničili padobrance koji se registriraju da bi tukli po oglasniku, i one pojedinačne koji ga i kao stalni posjetitelji i članovi pretjerano iskorištavaju shvaćajući ga pogrešno hrelićem, što u biti oglasnik nije.

Bookmarks