eto da se i ja javim na trenutak.
donio sam tu odluku (odnosno, samo sam predlozio) jer vise nisam bio u mogucnosti pratiti sto se zbiva u "mom" podforumu redovito, nego bi samo tu i tamo kroz par dana zavirio da se nesto VECE nije desilo pa da interveniram.
no, ako se ekipa i ostali modovi i admini ne sloze, ja cu i dalje rado pomoc u podforumu, samo ne vise tako cesto kao do sad, jer smatram da sam dosta "osvjezio" samsung podforum, a ne kako je skyward rekao:

Čovjeka totalno podržavam jer je pokazao veliki entuzijazam za "osvježavanje" Samsung foruma
zar nije bilo "svjeze" svaki dan/tjedan?!
@skyward-NHF!

no, prijedlog sam stavio u dogovoru sa X-PLOSIVOM, iako nisam pitao nikog drugog moda ni zappana, jer, htio sam vidjet sto ekipa misli o njemu i njegovom zalaganju u samsung forumu, a najvaznije bi bilo uzeti u obzir misljenja ljudi koji taj podforum i najvise posjecuju...

jos jedna mala podsjetnica, nisam ni ja imao puno vise postova od X-PLOSIVA kad sam postao mod!!!

necu otic s foruma jer mi je "prirastao srcu", ali vidim da vise nisam u mogucnosti vodit samsung forum kao i prije sto zbog vremena, a polako i volje, jer treba stalno imat sve na oku...