Kao prvo, želio bih zahvaliti Igl-u što je baš mene odabrao za svog nasljednika, ako bi se moglo tako reći

Što se tiče mog dolaska na forum, tu i sam moram priznati da je kratak, a razlog što postam u Samsung forum jest što su mi Samsung modeli najbolji od svih mobitela, iako imaju par grešaka koje im se nebi smjele desiti.

Razlog što sam postao malo jest to što nisam vidio svrhu postanja. Neke teme su bile tako banalne da su korisnici uzeli 2min i proučili onaj mali button koji se zove Search ne bi trebali uopće otvarati nove teme (Kao što je i sam Zappan rekao, korisnici bi trebali proučiti tu opciju, u prosjeku svaka druga tema je već bila).

Posao u Samsung sekciji mislim da bih mogao voditi iako znam da na duže staze bti moderator i nije baš zahvalan posao, koji bih ionako ja rado uzeo (što se tiče tehničke strane imam mnogo iskustava kada sam administrator na HCL-u). Svako toliko pojedine sekcije treba i osvježiti kada dođe vrijeme "suše", a pošto mislim da je otprilike i došlo jer jedino o čemu se priča jest većinom D600 (sada malo i750), te sam zbog toga na sve različite načine krenuo da osvježim (Moj Kutak - X-Plosiv, Samsungi ove godine itd. u pripremi je još par).

Evo to je sve što sam želio reći.

P.S. Samo da se zna, ja ne mislim glasati u anketi, jer se radi o meni, a ne o nekom drugom, te puštam slobodu naroda, play fair