I što će biti nakraju?
DA
NE
Prije nego sam nešto napisao malo sam i čitao! A krajnju neozbiljnost ću se pravit da nisam ni vidio,ali za mene je to uvreda! Mi postamo većinom u nokia furumu! Ima malo postova ali nisu za bacit.Ali ti imaš staža pa sigurno znaš bolje što se kako ocjenjuje pa ja više ne bih sudjelovao u ovoj temi!Izvorno postao sodom
![]()
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
I što će biti nakraju?
Pa gdje gori?!Izvorno postao X-Plosiv
Polako, vec ce se nesto desiti...ne brini!
Uostalom, strpljivost je vrlina koja ce ti i kao moderatoru trebati, ako dobijes tu duznost...![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
mislim da je vrijeme da i zaključimo, rasprava je zamrla i nije bilo još protivnika s primjedbama... a eksploziv je dobio podršku dovoljnu za moderatorsko mjesto.
čestitam, za daljnje korake za pomoć i uhodavanje nek ti phyto bude na raspolaganju na početku, kao i moderators forum koji ti postaje dostupan.
Bookmarks