Prije svega provjeri kontakte kod baterija..., to je u 99% najcesci uzrok "mrtvih" slusalica..., ako nije to onda nema druge nego servis!
Imas srecu da imas twin, pa neces biti bez tel.
Model je 3300 twin, DECT naravno.
Ima bazu i 2 slusalice. Jedna se punila i bila je ugasena. Zvonio je telefon i ja sam je izvadio iz punjaca i probao upaliti, ali nije islo, nego je i dalje pokazivao na indikatoru da puni. Onda sam odspojio bateriju (jer se nije dao upaliti nego se zablokirao). Spojio sam je ponovo i nista. Nece vise upalit ni prikazat nista na ekranu. Probao sam zamjenit baterije, ne pali ni s drugom, dok druga slusalica pali s njegovom, znaci nije stvar u tome. Otvorio sam slusalicu i pocistio unutra sve kontakte, te vidio da nema mehanickih ostecenja. Jel netko mozda zna, ovako napamet, u cemu bi mogao biti problem?
Prije svega provjeri kontakte kod baterija..., to je u 99% najcesci uzrok "mrtvih" slusalica..., ako nije to onda nema druge nego servis!
Imas srecu da imas twin, pa neces biti bez tel.
Uvijek pri prodaji telefona poklanjaju jednu slušalicu kako bi navukli kupce, a u biti je ta poklon slušalica uvijek puno nekvalitetnije napravljena.
Seriously?
U mome slucaju nije tako kako tvrdis!
Kod mene obe dvije rade bez ikakvog problema..., doduse ja sam platio obe dvije te nisam nista dobio na poklon.
Jesi checkirao kontakte?
jesam, sve sam provjerio. nista neispravno se ne vidi okom.Izvorno postao Zabac1
jucer sam nesto cackao i opet sam ga stavio u punjac, pa se kao poceo puniti, isto kao prije. i dalje sve po starom, skinem i puni dalje, nece upalit, nista. kad sam izvadio bateriju i stavio nazad opet je bio mrtav. izgleda da cu ga morat nosit u servis.
star je 1,5-2 godine
Ah da..., a ja sam cijelo vrijeme mislio da je novo??!
U servisu ce ti ga srediti.., samo prvo pitaj za cijenu..., mozda je jeftinije kupiti novu dodatnu slusalicu.
Javi sto su rekli....
Pozdrav
Bookmarks