Može li mi netko lijepo opisati kako da prebacim themu na mobitel V3 ....
Hvala!
Može li mi netko lijepo opisati kako da prebacim themu na mobitel V3 ....
Hvala!
jel imaš bluetooth?Izvorno postao massimo
imam na mobu da ali ne na kompu. Skinuo sam sa neta neke theme ali ih neznam stavit na mob, preko mobile phone tools nemogu.
A kako stavit theme ako imam bluetooth? Koji program? I ako moze usput, kako stavit igre?
igre ti idu preko Midway-a, ali prije toga moraš imat uključenu opciju "java uploader" u mobu.
Gdje bi bio java uploader? Pronasla sam u uputstvima nesto, ali toga nema u meniju mobitela
moras pokreunt pst i otic na new>java(tako nesta)
i onda ce se pojavit
Ne znam ta temu. Ali, ako ze zanima Skin (on mijenja boje i izgled cijelog korisničkog sučelja), pogledaj moj opis za v360v. Jedino što će se možda razlikovati particija, kod tebe bi mogla biti /a umjesto /c.Izvorno postao massimo
Pročitaj cijelu sticky poruku #25 u Modanje v360v, http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=241899&postcount=25, većina toga je primjenjiva i za tebe, a i odgovor o Skinovima ti je tamo. Mislim da si možeš staviti i ova dva skina koja su tamo, morali bi savršeno raditi i kod tebe.
evo još jednom topla preporuka! skini program "MotoKit" i tamo imaš sve moguće opcije za modanje vxxx modela što uključuje i tvoj! ak budeš imala problema sa traženjem, javi se ovdje, pa ti ja pošaljem program.![]()
Zadnji uredio GoGs : 25-01-2006 u 22:55
Bookmarks