A ako koga zanimaju patch-ovi za S/Me45 možete ih naći na mojoj stranici ovdje
![]()
Da se nebi samo vlasnici SL-a veselili i pravili važni sa svojim patchevima , isti su mogući i na S 45i v. 04, odnosno na S 45 i Me 45 koji su dignuti na "i" verziju. Program je isti i upute su iste pa zavirite u temu SL45 flash patchevi. Patcheve imate u sklopu programa i ne treba ih posebno tražiti.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ti patchevi sve više dolaze do izražaja. Postat će normalno patchanje i ostalih novijih siemensa samo je pitanje vremena.![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Ali ovako kad gledaš, više nije ni lako smisliti neki novi patch za sl; mislim dosta toga su riza i ekipa već složili.
Ali nekako mislim da će ipak biti još dobrih patch-eva
maraschino - PTICICA
a kaj taj riza neki bogatun koji ne misli kako zaradjivat pare nego cjeli dan slaze patcheve, nije da ne cjenim njegov rad ali tako ispaada!
Da nema rize i njemu sličnih gdje bi svi mi bili bili? Pa pogledaj samo 3aTmr-a preveo je sl45 na hrvatski...a ništa nije tražioima još primjera... Rizi će se kad tad isplatiti sav taj trud. Čovjek uživa u tome inače se ne bi toliko trudio.
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
viki ima pravo, neki od nas stvarno uživaju u tome...
Rizapn je legenda, a mi drugi na ovaj način učimo; pa tko zna možda nas jednom pozovu da radimo u siemensa![]()
![]()
![]()
maraschino - PTICICA
ma sve to stoji, ali ocito covjek nista ne radi drugo u zivotu nego to! ocito radi ono sto voli i nedobiva pare jer je negdje naslijedio nesto i za svoje pare se nemora muciti! nemojte me krivo shvatiti, kao sto sam rekao ja cijenim njegov rad!
Patch-evi su zanimljiva stvar, jer omogućavaju osobnost na razini softvera. Zanima me da li je netko naletil na nešto za X35 seriju ili M 50 isl?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks