Neka neka, nek je i njih malo "zasvrbilo".
Evo, nakon postova "pljuvanja" po VIPnetu, da malo pohvalim tu našu mrežu. Prije par minuta obnovio sam račun bonom od 100 kuna i kaže mi poruka-Vaš račun je uvećan za 100 kn.... Račun istječe 17.7.06. godine.
Dakle,bonovi od sto više ne traju 3 nego 6 mjeseci.
Isto, pročitah na VIPnetovim stranicama da će bon od 35 kuna vrijediti 10 dana.
Ovo je zbilja hvale vrijedan korak VIPa.
Ugodno iznenađen.![]()
Neka neka, nek je i njih malo "zasvrbilo".
pa bilo je i vrijeme, mislim da nije nista bezobraznije od njih imati bonove od 100kn koji traju 3 mjeseca, dok je konkurencija za manje novaca nudila isto...
De reci šta je tu vrijedno pohvale?
Tko još ima bon od 100 kn 6 mjeseci?
to je zato jer ce bon od 50 kn vjerojatno trajati 3mj...
Možda netko ima dodatan broj koji je recimo koristio samo sad za ovu 0 tarifu i kako više nema te tarife ne želi ga koristiti, pa da taj broj ne propadne nego dočeka neku drugu promo akciju.Izvorno postao EliteSecurity
U svakom slučaju ovo im je plus!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Meni je zanimljivo to da ljudi sad hvale VIP-ovu odluku oko produženja trajanja bonova, na onoliko koliko oduvijek su trajali na T-Mobileu i sad na Tele2. To je samo "ispravak" VIP-a, a ne dodatan plus. Po meni.
u potpunosti se slazem s tobom, koliko im je trebalo da se trgnu, tek kad su dobili konkurenciju skacu, i jos imaju muda rec da nece spustati cijene, nikog ne branim al za kuditi se ima materijalaIzvorno postao frish-KI
burek svima a ne samo njima...
a ovo produljenje bona od 35 kn sa 7 na 10 dana ce se itekako osjetiti
Ma da, ja već otvaram šampanjac, a prepaid niti ne koristim![]()
to je sve zbog uvodenja bona od 50kn..
svima će nam bit ljepše u životu ako se tržišna tekma zakuha pa se bude natjecalo čiji će korisnik za manje para više pričat a ovo se vip priprema da ga vodafone bolje popapa![]()
abdbda
Ipak mislim da je to zbog konkurencije, tj. zbog migracije korisnika prema druga dva operatera.Stovise ne bi me niti cudilo da je ova nova kampanja vezana da privuce nove korisnike jer Vip starih ima sve manje.Izvorno postao khideg
Svi pričate o tom bonu od 50kn. A jel on došao već?
Nemojte mi još i u ovom threadu o tom bonu od 50 kuna.
Hoću kazati, ipak se nešto kreće kod VIPneta. Nešto su poduzeli, iako čekaju što će TELE2 pripremiti. Za razliku od npr. T mobilea koji još dan danas (20.1.) reklamira Blagdanske (Novogodišnje) Simpa pakete.
...to je i mene iznenadilo... (+) za Vipnet...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
VIP ti je sad na "prekretnici". Malo ih izgleda i "Partneri" (Vodafone) zaj... zbog cijena i toga. Nadam se da će nabolje, jer uz njih sam od početka.
Go VIP
Bookmarks