malo si previse stiskao 'enable', ha?
![]()
E sad mi ovo nije jasno????
Prvo resetira se komp cesto, dobro treba mi hladnjak za koji sam preljen da nabavim
E jednom mi se prilikom restartira, i dosao neki novi hardwere koji se zove coffe nesto tako, uglavnom kava, pa nigdje mi veze !!!!!
A nestalo mi je mrezene kartice, nijje to mrezna, nego ono sto dodje na matichnoj za mrezu
ali toga nije bilo, aje sve u redu, ja malo odletim do biosa, malo ono enable i tako to, ali sad mi je cudno sto mi za procesor piše Athlon 1300+
Nikakv clock nije se desavao, neznam shta bi vishe????
Izludi ovaj komp
Jel neki virus il nesto drugo
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
malo si previse stiskao 'enable', ha?
![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Prvo mi treba neko vrijeme da prevedem tvoj tekst a onda na kraju ništa ne razumijemŠta ti s kompom radiš da tako "divno" radi? Možda ti napajanje krepava, HLADNJAK MORAŠ NABAVITI jer ako ne nabaviš nema govora o tome zašto ne radi najbolje i resetira se... Uglavnom preporučujem odlazak na servis jer kako ti je krenulo a joj...
Uglavnom ostat ćeš bez njega ako čačkaš previše... s ne znanjem... I ono sa kavom
![]()
možda imaš u kompu ugrađen aparat za kavu
a da ni ne znaš... Bože što su ti oni prodali?
![]()
Seriously?
e stvarno si sklopio recenice svaka ti cast .... sto kaze ovaj gore trebalo mi je dosta da ih prevedem ...
ako hoces da bios vratis na default uzmi bateriju od biosa i izvadi na nekih 30 sekundi, to ce vratiti fabricka podesavanja .....
a o kakvom to aparatu za kafu govoris?![]()
![]()
Ma nestala mi je internet5 konekcija, ono Lan, a došao je neki komad hardwere-a koji se zove Caffe media controller, evo ovako nekako
Samo što piše da ovaj caffe radi normalno, a nezna mu lokaciju
Clocking sam vratio jer nisam dobar s temperaturom.
Usao sam u BIOS, tu sam našao Nvidia Network device (ovo nesto). To je bilo na disabled, e to sam stavio na enable, i snimio postavke.
Sad mi internet radi, ali mi ostao onaj aparat za kavu, a proc mi se zove sad Athlon 1300 Mhz. Kad palim komp to pishe, kad odem na system isto piše.
To mi nije procesor pa me to malo izluđuje. Athlon 3600+ mi je proc. Ali kad radim clocking onda mi se zna desiti da procesor promjeni ime, na ovakav način, al sad nema nikakvog clockinga.
Ono za kavu koristi neki windowsov driver, ma to mene Bill provocira.
@Compov, nisam ja siguran kakvo znanje treba za eneble nekog djela hardvera. Za kompom sam ima već 10 godina, svašta sam iskušavao, svašta uradio s kompom, pa nije baš da sam neznalica![]()
![]()
Ali nema veze, hihihihihihi. Što se tiče hladjaka, temperatura bude oko nekih 50 C, pa komp moze bez restartiranja, ali skidam bočnu stranu kućišta.
Format kompa je bio prije nekih 3 mj. Na kompu radim sve ko i normalan svijet, samo malo grafičku češće diram kako bi bolje performanse dobivao.
Norton nije našao nikakv virus, ad-aware isto nitšta, samo me ovaj "aparat za kavu" puno muči. Ja ga uninstaliram, al ponovno dođe.
Evo ostale pojedinosti koje bi mogle pomoći pri rješavanju imena procesora i aparata za kavu:
Athlon 64 3600+ (meni se čini ovaj)
Radeon 9600 XT
običan clocking koji držim je dynamic overclocking kojeg podržava matična.
Nivo dynamic clockinga je bio Primary, to je najmanji nivo tog clockinga
Oprostite zbog onog gore ne formiranog teksta, malo sa bio isprovociran
Ako imate ikakve idje pomagajte da se rješim kafe aparata, ali bez formatiranja pliz![]()
Izludi ovo....
Sve je ovo jako smiješno, tvoj komp je nekakav univerzalan?Vidiš meni treba 100 godina da napišem post jer mi krepavaju baterije u tastaturi moram kupit nove, kužiš hvata jednu tipku ali dvije teško, jedva sam gore onog smajlića napravio treba mi shift+dvotočka
(uh jedva), nego da se vratimo na aparat
stvarno zanimljiv problem, šta ti ne znaš pogledati u račun koji proc. imaš?
(ovaj smajlić sam morao copy/paste jer više ne prima 2 tipke) bilo kako bilo 50-tak stupnjeva je ok temperatura aj, ja imam 47 stupnjeva na athlonu xp 1,7. Probaj obrisat taj hardware coffe i sve nepoznate uređaje pa resetiraj komp pa vidi što će... aj čekam odgovor tražim nove baterije
(trebalo mi 10min za ovog smajla)
Seriously?
Evo rješenje ovoga glupog problema
Taj kafe aparat je zapravo virtualni DVD, do toga zakljucka dodjoh jer nakon sto sam u Alcoholu stavio broj virtualnih uredjaja na nula, komp je zatrazio restart jer treba do kraja primjeniti nove informacije o novom hardweru. Eto ja resetiram i nema vise kafe aparata. Sad vratim na jedan virtualni DVD i kafe aparat se ne vraća.
Ime procesora se promjenilo zbog neke loode komplikacije, neznam koje, ali ja stavim onaj clock od maticne, pa vratim na normalu i evo ga opet Athlon 3600+. Ma divota, ali nije meni jasno kako vazda glupe stvari na mene okrenu?
Jel se to meni Bill Debil osvećuje što njegovo ime uz psovku izgovaram???? stvarno više mi nije jasno ovo
Edit: evo vrhunac, dok sam gledao jel sve u redu na kompu, ovo na matičnoj, malo sam šupao oko ventilatora na procu, ono sve normalno, e sad ja opet ono izfrustriran zatvaram komp, kad mi saraf upade u napajanje, kroz onaj mali otvor sa zada kućište AAAAAAAAAAA
Ali evo izvadih ga
Nije ovo za smijanje nego za plakanje, jer nekako mi se nakon ovoga nešto ne kompjuteriše baš previše(šalim se)
Glavno da si izvadio caffe aparat iz kompa![]()
Seriously?
Bookmarks