Svaka cast, Sms Freak! Svojim potezom pokazujes da na ovdje ima i postenih ljudi koji forum ne shvacaju kao sredstvo zarade![]()
Svaka cast, Sms Freak! Svojim potezom pokazujes da na ovdje ima i postenih ljudi koji forum ne shvacaju kao sredstvo zarade![]()
Testis unnus, testis nullus!
Svaka cast sms-freak. Stavi si neki copy-right na taj program. ko zna kolko bi para sa time mogo zaradit kad bi to upotrebljavao na pravi način
May the Force be with you.
Radi se o hardveru kojeg sam sam napravio prema javno objavljenoj shemi i besplatnom DOS programčiću(koji je u paketu sa njom) pa iz poštovanja prema autoru istog nemam namjeru zarađivati s tim.Izvorno postao Frog
Na zahtjev Vukija stavljam "Otključavanje MMC kartica - kako to ustvari izgleda" u 13 slika.Da se ljudi malo bolje upoznaju s tim i znaju kako je njihova kartica u vrlo dobrim i stručnim rukama.
Prvo mi treba zaključana kartica ; Zatim spojim MMC dongle (u daljnjem textu - uređaj) na LPT a USB služi za napajanje kartice i uređaja
![]()
Pokrenem DOS prozor(koristim Windows 98 za ovo) ; I na njega drag & drop program za otključavanje
![]()
![]()
Umetnem karticu u utor na uređaju i odmah zatim stisnem Enter.Nakon 2-3 sekunde je sve gotovo.
![]()
Izvadim ju van iz uređaja i stavim u telefon ; U Izborniku odem na Mem.karticu i pojavi se poruka:
![]()
Onda uređaj ponudi formatiranje,izaberem Da ; Kartica se formatira
![]()
![]()
Dam joj ime po želji vlasnika i eto je,spremna za rad i slanje nazad vlasniku.
Eto sad znate kako izgleda to otključavanje MMC kartica sa MMC dongleom.
Bookmarks