dobra rjesnje uvijek su dobrodosla.
Čast mi je biti karika u lancu događaja koji će pomoći velikoj večini symbian korisnika a nisu mogli naći korisne informacije osim na stranim forumima!Izvorno postao sms freak
A još sam ponosniji na sms freak-a što se potrudio da napravi hardver za koji sam se ja potajno nadao da će netko moći i znati sastaviti!!
@sms freak![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
dobra rjesnje uvijek su dobrodosla.
@Vuki & sms freak
Dečki svaka čast!
ima li netko u Zagrebu možda da otključava kartice??imam jednu zaključanu od 128MB! ako ne jel smijem nekome od vas dečkiju,šta ste otkrili kako se to radi,poslat karticu???
Inače sam iz Dubrovnika ali sam sada u Zagrebu paa....
mama ti sestra!
mogu ti ja rjesit,ja sam u Osijeku.
FOC
ajde eto super bar svom Osječanina da zaposlimIzvorno postao khideg
![]()
javim ti se tokom dana da nađem svoju karticu negdje![]()
![]()
mama ti sestra!
Sta si otvori 6-1 card reader i zice prekopcao....
@khideg Izgleda komplicirano. Koliko ti je trebalo da to sastaviš?
tjedan dana i vise.Izvorno postao _King_Illidian_
to je daleko od kompliciranog sklopa![]()
@sodom Nije baš 5 milijuna tranzistora, ali za neke je komplicirano. Nije baš da bi to napravio za pola sata.
@khideg Kako to funkcionira? Kako preko toga formatiraš karticu?
Meni je žao ali im nekako to izgleda kao 6u1 i nekakva pločica stavljena na njega a pored stari komad pc komponente ali možda se i varam oprosti khideg ali mi ne izgleda kao da je u funkciji! A gdje je napajanje?? Oprosti mi ako griješim!!
George Eliot
pa ljepo. stavim karticu + program na kompu i eto.Izvorno postao _King_Illidian_
@Vuki naravno, varas se.
napajanje.. pogle sliku 1. ovo žuto.. to je leziste za 3.7V bateriju.
pa to sam ceko,da vidim sto je u tvojoj kutiji!Izvorno postao sms freak
![]()
@sms freak kod tebe nešto ne valja!!!
Imaš manje žica nego khideg![]()
![]()
George Eliot
Moglo je bit puno više ali mi se nije dalo više zezat sa alternativnim izvorima napajanja(kao univerzalni adapteri i sl.) jer sam potrošio puno vremena na pažljivo izrezivanje utora za umetanje kartice na kutijici.
A s tim se kartica ne formatira nego samo vraća u tvorničko stanje, (ne ono u kojem je u prodaji-formatirana na FAT) točnije RAW format i treba ju formatirati poslije otključavanja.(pogledaj moju prezentaciju pri vrhu stranice)Izvorno postao _King_Illidian_
....od ovog je proslo 3 god pa me zanima dal jos stoji na vasim izumima il mogu i sam softverski nekako sada?
ako znas postupak napisi , da nokia je
mislim da niste upuceni u ovaj thread o zakljucanim karticama probajte prelistat od pocetka..ako je rijesenje da pogledam u upute moba i iz menija ga formatiram neznam cemu ova tema uopce
na symbianima treće generacije je moguće u izborniku mobitela formatirati karticu iako je zaključana i time se briše sav sadržaj kartice i šifra kojom je zaključana
kakav postupak?
alati -> memorijska kartica -> formatiraj
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
ja ulazio preko explorera,galerije,usb i citaca vanjskog i nije mi dao thx
trššš
![]()
Bookmarks