ubaci karticu u čitač i odi na start-run
upiši :cmd
diže ti se prozor,tipkaj dalje: FORMAT X: /FS:FAT ( X je drive gdje ti se nalazi kartica)
Dakle problem je u tome da sam zaboravio password na mmc kartici iz 6600 i formatirao mob sa drugom karticom(i tako su nestali svi zapisi na 6600 u vezi passworda) tako ponovnim korištenjem iste nisam ispravni password upisao par puta i kartica se totalno zaključala tako da ne pomaže niti mmcPwd ili mmcMedic na PC tako da sam u dilemi kako napraviti hard format na PC a uzgred toga XP neprepoznaje zaključanu karticu. Poznata možebit rješenja putem nokia 9210i ili Treo 600 nisam isprobao.
Da je zaključana MMC od strane symbiana globalni problem uvjerio sam se i tražeći riješenje na stotine stranih foruma!
Zanima me riješenje putem PC preko Card Reader-a!
Možda je moguće putem DOS-a ili već ima neki soft koji to riješava!!!
Dajte domaći genijalci na PC iskažite se pa riješite globalni problem.
Pisao sam čak i u Nokiu i čekam njihov odgovor.![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ubaci karticu u čitač i odi na start-run
upiši :cmd
diže ti se prozor,tipkaj dalje: FORMAT X: /FS:FAT ( X je drive gdje ti se nalazi kartica)
Nažalost neprepoznaje je zaključanu.Izvorno postao sodom
Code:Insert new disk for drive G: and press ENTER when ready...
George Eliot
Dali netko ima hrabrosti ili mi može potvrditi da ako zaključa svoju MMC karticu i više puta upiše netočan password i tada se totalno zaključa kartica - dali se i onda može otključati na password koji ju je zaključao???
Dali itko od symbian korisnika misli o ovome problemu hard formatiranja kartice???
George Eliot
Imam isti slučaj s jednom karticom od 256Mb i ništa ne pomaže, pa čak no ovo što je Sodom predložio. Mislim da karticu mogu baciti jer je praktički neupotrebljiva.
nema limita u upisivanju passworda na MMC, ona ostaje zakljucana, ali nikad ne bude TOTALNO ZAKLJUČANA. znaci upisivanjem pravog koda, ona je otključana.Izvorno postao Vuki
Nije neupotrebljiva imam "filing" da bi se problem mogao vrlo lako riješit, možda kontaktirati onoga mahera iz SICG.Nemogu se sada sjetiti imena!!Izvorno postao _King_Illidian_
George Eliot
De lega javi kad se sjetiš dobro bi mi sad došla ta od 256 za mp3 ili filmove.
E nakon čitanja svih postova mi na pamet pada još samo ovo ZADNJE RJEŠENJE za zaključanu MMC karticu MMC Unlock clip.
IMPORTANT
Using this clip, it will unlock your locked MMC card, but it will cause lost of all data stored. This clip can not restore LOST PASSWORD, it only UNLOCK!.
Zbilja neznam što bi se više moglo napravit osim sa ovim alatom.Skinuli su cijenu uređaja na 14,99$ pa mi se čini prihvatljiva i onda pokreneš biznis da ti se vrati uloženo.
Koliko ja kontam to je hardver i nema ga za kod nas kupitiIzvorno postao sms freak
Ja sam ipak mislio na neki sofver koji pomaže otključati karticu uz pomoč PC+CardReader(usb2.0)
Zadnji uredio VuKi : 23-01-2006 u 23:03
George Eliot
Evo još jedno od mogučih riješenja ali dali bi moglo biti jednostavnije to je u pitanju!!!!
http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=230112
George Eliot
Neznam dali bi se smijao ili plakao!!! Očigledno da moj dopis nije pogledala stručnija osoba nego neki sitni deskboy ili girl.Izvorno postao Mobis electronic d.o.o.
Poslao sam im upit o formatiranju osobne zaključane kartice zaboravljenoga passworda! >>LOL za njih<<
Eto koliko Vam mogu i žele pomoći zastupnici u Hrvatskoj. Sramota.
George Eliot
lega, zaboravio si dostavu u hrvatsku koja kosta 50$Izvorno postao sms freak
Znači softverski ništa (mislim preko card readera). Moraš kupit taj piece of shit da bi mogao otključat karticu. Pa to nema nigdje u svemiru. Značu MMC 256Mb = ---> kanta za smeće
Možda ga se nemora kupit jer ima unlockera koji vjerojatno imaju i taj ili takav clip.Samo se treba raspitati po oglasima ili u krajnjem slučaju pitat u Solvensu i sličnim firmama dali imaju takvo što i pošto.
a u klinac! imam i ja zaključanu karticu od 128MB! niš nisam uspio napraviti sa njom....rekli mi svi da pođem u HG spot pitat ih da mi otključaju iako nemam pojma kako bi to oni napravili i zašto baš oni ali eto...pitam frenda jednog i ako otključam javim vam kako što.....
mama ti sestra!
@Faber svaka čast, jer ovo koliko vidim ispada da je globalni problem širom svijeta i onaj koji nađe riješenje mogao bi pomoći milionima korisnika symbian mobitela i šire.
George Eliot
Pa da....eto skoro svaki korisnik tih kartica bar 40% njih ima doma koju zaključanu! eto mi frend ima 512! lol!
auf! kažem budem vidio lega!
mama ti sestra!
Onaj tko otkrije kako to riješit mogao bi i neke pare zaradit. Faberu uhvati se posla, lova ti ne gine.
Pa nije ni to isključeno ako taj netko baš želi zaraditi na tuđoj muci! A ima ih i takih!Izvorno postao _King_Illidian_
![]()
George Eliot
jok! pokušo i sa čitačem ...neće!
a u klinac!!!
ne moguće da s ne može formatirat a da se ne zahebe!
mama ti sestra!
Muke po Isusu. Dao sam kolegi sa faksa. Kaže da neki njegov rođo to može sredit. Nadam se da može, ako sredi ima čevape i cugu i moju doživotnu zahvalnost. De Faberu skuži to. Ajde ti si lega ti to možeš. Učini svijet boljim!![]()
![]()
uf uf! teoretski nebi mogao preko čitačem ...dakle prek kompa formatirati...ali...ama kao da ju ne prepozanje čitač...e pa sad ću poludit!
Moram malo više gledt "Baltazara" da dobijem ideju 8)
mama ti sestra!
možda da probaš s ovim
http://www.download.com/Flash-Format...ml?tag=lst-0-3
a program mmc medic.ali mislim da je za komp+card reader
ili mmcpwd?
@Vuki poslao sam ti ih na email
Zadnji uredio guzda : 06-02-2006 u 00:16
zeemax
Bookmarks