Imaš ga na dotsisu.
Imaš ga na dotsisu.
Probajte novi PowerMP3 player. Ubedljivo je najbolji od svih koje sam imao priliku probati. Aktuelna je verzija 1.0 sto znaci da ce biti jos poboljsanja i poboljsanja. Equalizer je fenomenalan, 10 band regulacija. Cak ima i balans sto je opcija koju nisam nasao ni kod jednog player-a. Ima gomilu predefinisanih podesavanja za equalizer, licno koristim Headphones. Za razliku od izdizanja Gain-a kod WMAPlus gde dodje do izoblicenja ako preterate, sa ovim equalizer-om nisam primetio te probleme, iako se poveca nivo zvuka/buke. Preporuka, u svakom slucaju. Naci ce te ga na DotSIS![]()
Ne radi mi. U stvari, komp mi ne želi otvoriti .zip file. Kaže nekkakav Error has occured... Try download again. I tako sam skinuo još 5 puta,ali uvijek ista poruka. E, ako možeš, bi li mi ga mejlao na vem@vip.hr? Tnx.Izvorno postao vivicav
probaj taj zip renejmati u .sis
(btw, player je zakon, playlista, equalizer)
ALI OGGPLAY JE BOLJI HAHAAAA!!!
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
reinstaliraj zip na kompuIzvorno postao Mobyy
Otvara mi druge zip fileove, nije do kompjutora (upozori me da nedostaje startni program ili glavni program u skinutom zip fajlu).Izvorno postao punkic
Ljudi, ako netko ima, bi li mi mogao mejlati samo .sis datoteku na vem@vip.hr. Mislim na PowerMp3, i to kraknuti. Naime, skinuo sam s my simbiana trial verziju.
Proveri mejl...Izvorno postao Mobyy
![]()
Jesam. Vivicav i ekipa, hvala vam!!!Izvorno postao vivicav
Bookmarks