1. 440.80kbps
2. 431.70kbps
1. 440.80kbps
2. 431.70kbps
Davno smo prošli analogne modeme, u kojima je brzina varirala ovisno o udaljenosti do najbliže pošte ili zagušenosti veze... Ali zato je i stiglo digitalno vrijeme... ISDN, DSL, Kabel itd. I ako se plati 512/128 onda se očekuje 64 kb download i 16 kb upload. Pa zaboga to je digitalna veza. Neko tu puno laže iz T-Coma. Ja bi im priljepio peticiju zbog ovakvog načina. A za to treba dosta korisnika da ih natjera na to...
Zadnji uredio ranko091 : 15-06-2006 u 09:52
Slažem se ja s tobom, ali daj mi reci čime ćemo im prijetiti ako ne poslušaju našu peticiju. Konkurencijom? Javnim glasilima? Europskom zajednicom? a možemo i upravom vodovoda. U svakom slučaju efekat je isti, zar ne?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Efekat nije isti.... kad oni misle da nitko nezna i da se mogu igrat s tih 10k korisnika. Treba svim Dsl korisnicima malo otvorit oči i pokazat im da ono što plaćaju ustvari i ne dobivaju. Mislim primjera radi da ljudi nebudu skeptični što se tiče činjenica... ali frend mi je sherao bio 40kb downloada, i da kazem to je cca 39,999 kb sigurnih kilobajta da nebi bilo sumjni. I sad da ja imam umjesto 64kb 54kb, to mi je apsurdno. E pa ljudima treba objasnit par stvari vezanih uz digitalni prijenos podataka... Treba razvikat malo ovo... Ja budem kako stignem po forumima... jer mi smo pljačkani.
Aha. I kaj ćemo mi svi razjareni korisnici tada napraviti? Otići nekom drugom davatelju usluga kojeg - NEMA. Izfrustriran si kao svi mi, ali si isto toliko i nemoćan... Čari monopola... Get used to it...
meni izmjerio 400 a deklarirana 1024!!!![]()
![]()
![]()
psmtr lopovsku!!!
to je več malo čudno! jesi probal više puta? i ne smiješ ništa skidati s neta dok testiraš
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks