da nije mozda sekretarica?ako je besplatna bas te briga...![]()
Ajde TELCI (korisnici TELE2) recite kako vam izgleda specifikacija poziva (vi koji to dobivate) i da li ima kakvih nejasnoća?
Evo je dobivam ispis poziva za TELE2 i tamo mi piše neki nebulozan broj (095/1000223 - zvuči ko neka njihova služba) koji NISAM zvao niti sam bio pozivan s tog broja, koji je uz to i besplatan, a na koji sam "razgovarao" 4 puta po 5 sekundi, jednom 3 i jednom 2 sekunde... WTF?
Ajde da vidim vaša iskustva malo prije nego ih zvrcnem (možda baš na gore navedeni broj..)
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
da nije mozda sekretarica?ako je besplatna bas te briga...![]()
Nemam nejasnoća, dapače, sve mi je jasno ko bijeli dan.![]()
sve ok i kod mene
Nije. Stvar je u tome kaj nisam zvao ama baš nikoga taj mjesec.Izvorno postao tutlek
A jedan put mi nisu napisali na računu ono što sam pričao taj mjesec, nego su to stavili na račun od sljedećeg mjeseca. Isto je bilo i još nekim ljudima... uglavnom po onome što sam do sad vidio mogu zaključiti da nije sve tip-top s tom specifikacijom.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Jednostavno..sluzba za korisnike i stvar rijesena ( noramalno ako se tamo javi netko tko se razumijeIzvorno postao whiteboy
)
Zato se čovjek ni ne usudi zvat. Ja kad god zovem, samo se dodatno iznerviramIzvorno postao RAUL
![]()
je,i ja sam primijetio taj ...223 broj....?a ko ce ga znat...
Kad se nazove taj broj, čuje se slijedeće: "Molimo vas unesite broj osobe kojoj želite ostaviti poruku" Znači neka sekretarica.
WB, Sad može bit da kad ti nekog zoveš i poziv mu je divertan na sekretaricu, sistem ga zabilježi kao poziv na spomenuti broj.
Upravo tako! Jednostavno nemam živaca niti vremena njima objašnjavat bilo što...Izvorno postao Drug Mile
Istina, moguće je.... vidiš toga se nisam sjetio...Izvorno postao Drug Mile
![]()
Bookmarks