wtf? kakav kronet? cronet odavno nije cronet nego t-mobile... i jos su na 098.
Kronet je već prešao na 099, a kad će vipnet?
Ima li tko informacije koji će to biti?
možda 092?
wtf? kakav kronet? cronet odavno nije cronet nego t-mobile... i jos su na 098.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
u kojem ti dobu živiš čovjeće?Izvorno postao flOorKilla
i ipravljaš me za kronet što je stri naziv a ne znaš da su prešli na 099 već više od 4-5 mjeseci..mislim o čemu ti pričaš-![]()
Kronet će zauvijek biti ukorjenjen u govoru i molim vas da se ne opeterećujete takvim glupostima jer je to zajedljivo i bespotrebno. Zna se na šta se misli.
@killa: bilo ti je i na forumu o 099
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
bilo je na forumu i o 092![]()
I zar je toliko važno kad će krenuti na 092 ili neki drugi predproj?
Kladim se da će i to uvođenje novog pozivnog broja iskoristiti kao markentinšku kampanju i od toga napravit halabuku. Vjerovatno do ljeta.
pa već su početkom prošle godine dobili predbroj 092. Bilo negdje na ovom forumu.
dobar grah daleko se čuje
a dobili su 092? nisam znao..Izvorno postao KaKaV NeReD
znaci jel se zna kad to krece?
Mene samo zanima zašto je to toliko važno kada kreću sa novim predbrojem...
nisam imao pojma za 099![]()
sad sam ja kao retardiran
![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
potpuno je nevazno kad ce predbroj 092 biti u opticaju!sta fali predbroju 091???
Mozda ce 092 biti za korisnike UMTSIzvorno postao zmija
ce biti - mozda, ali sad nije
pa bitno je da ga ugrabim i da imam novi predbroj,vec mi dojadio ovaj 091.
A da uzmes 095 pa ces imati novi predbrojIzvorno postao khideg
![]()
Predbroj nema nikakve veze se GSM ili UMTS korisicima. Svatko tko ima UMTS telefon može ga i koristiti bez obzira na predbroj.
Nisam siguran, ali nesto davno se pricalo da ce korisnici 3G mreze kod Vip-a imati 092Izvorno postao Drug Mile
A zašto bi prešao? 091 je njihov identitet. Na 091 "stane" teoretski 10 milijuna brojeva, kad se odbiju oni koji počinju s 0 i 7 (sa 7 su brojevi posebnih usluga) ostane cca 8 milijuna raspoloživih brojeva. VIP s hvali s 1,6 milijuna korisnika ... Cronet se u početku za*ebao jer su mu brojevi (i još uvijek neki jesu) šesteroznamenkasti, pa je naknadno dodavao 9-ku. Sad mu je i to malo ...
Nije ovo za mene ...
a što je sa Data brojevima kje imaju svi pretplatnici i sa fax brojevima. to povečava broj zauzetih brojeva ali ih istina još uvijek ima na pretek.
Štos je u tomu što korisnici žele birati brojeve po želji, recimo kao broj fiksnog ili neki zlatni ili srebrni.
Gle, po tvojoj logici VIP-ova UMTS mreža ne bi još uopće radila pošto nema 092 brojeva. Činjenica je da UMTS mreža radi komercijalno već više od godinu dana i da ju svatko tko ima UMTS telefon može i koristiti.Izvorno postao RAUL
Istina, ali ne bas suvgdje.Ako se ne varam videopozivi jos nisu zazivjeli komercijalno, a i to je jedna od usluga UMTSIzvorno postao Drug Mile
![]()
vec imam 095 broj, ali hocu novi predbroj u vipu, ko u kronetu 099Izvorno postao RAUL
@RAUL, činjenica je da 3G radi i da je neovisan o pozivnim brojevima![]()
Prijenos podataka radi već oko godinu dana. Video pozivi su krenuli još 1.4.2005. ...Izvorno postao RAUL
Bookmarks