zastrasujuce mnogo korisnika imaju s obzirom na drastican pad kvalitete.
eto unatoč padu kvalitete usluga i ponude općenite, broj korisnika i dalje raste:
" U posljednjem kvartalu 2005. godine VIPnet je ostvario trostruko bolju "akviziciju" korisničke mase nego u istom razdoblju 2004. godine, prikupivši 150.000 novih korisnika. Ukupan broj korisnika mobilne mreže tako se u 2005. godinu poveća za 23,3 posto u odnosu na 2004. godinu.
S 31. prosincem 2005. godine VIPnet je dobio i 30 posto više postpaid korisnika (na ugovor) u odnosu na isto razdoblje lani te 22 posto više prepaid korisnika. Penetracija u Hrvatskoj, prema službeno dostupnim informacija, trenutačno je veća od 80 posto"
izvor: BugOnLine
zastrasujuce mnogo korisnika imaju s obzirom na drastican pad kvalitete.
Nije da im je kvaliteta opala, već se ništa novoga već duže vrijeme ne nudi. Isto vrijedi i za T-Mobile.
Bez obzira na sve, pad kvalitete, dolazak, trećeg itd. normalno je da će Vip uvijek imati dovoljno velik broj korisnika da radi s dobrim profitom.
meni je iskreno malo sumnjiva ta brojka od 150.000 korisnika u trecem kvartalu, a uostalom, normalno je da je dio tih statistika friziran.
s dobrim profitom vip ce uvijek raditi sve dok je velik dio korisnika i dalje zaslijepljen ne znajuci koliko sto placaju, i dok im financiraju stalne nove rebrandinge (u skoro vrijeme bit ce jos jedan redizajn kad nakon dugogodisnjih spekulacija ih konacno sluzbeno preuzme Vodafone, sto je nedavno i najavljeno)
Kakve veze ima Vodafone sa Mobilkomom Aiustria.
Kako može Vodafone preuzeti VIP ako se Mobilkom ne složi time a ne vjerujem da se bi jer se iz naslova ove teme vidi da im dobro ide .
dobar grah daleko se čuje
pa tako sto ce Vodafone sluzbeno kupiti MobilkomIzvorno postao KaKaV NeReD
evo da i citiram :
"Nemšić nije krio da mu je plan osvojiti tržišta regije, među kojima je i ulazak u Srbiju i Crnu Goru. Pri tome nije isključio mogućnost da će Vodafon, najveći mobilni operater na svijetu, nakon dugogodišnjih špekulacija preuzeti Mobilkom, a time i VIPnet."
Sto se tice povečanja broja korisnika, iskreno, žao mi je, jer jedino što VipNet i T-mobile može prisiliti na smanjenje cijena i povečanje usluga, kad je došao treći operater, je to da mnogi korisnici odaberu upravo tog trećeg operatera. Nažalost, to se kod nas očito nije dogodilo, a obzirom na ovo što je VipNet iznio, sumnjam da će se i dogoditi.
Što se pak tiče preuzimanja Mobilkom Austrija grupacije od strane Vodafona, iskreno, čisto sumnjam da će se to dogoditi u izgledno vrijeme (bar ne još ovu godinu). Meni bi to bilo drago, malo bi se zahuktala tržišna utakmica (mislim u globalu, a i kod nas, naravno)
pa to bi bilo super onda![]()
dobar grah daleko se čuje
make that 1 korisnik manje, ja bas danas raskinuo pretplatu![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
bas me zanima sto ce ti ponuditi za 2 dana kad te budu zvaliIzvorno postao flOorKilla
mozda cak i neki novi telefon u ponudi...
![]()
ja im bas nisam bio zanimljiv...
a zasto bi me zvali? pa sada vise nisam njihov korisnik i nemaju mi sta nudit vise niti me zvat
inace, njihov sam korisnik sa istim brojem od kad su se pojavili. malo mi je tuzno bilo kad sam raskidao pretplatu LOL![]()
u tih 150 000 ja sam sudjelovao sa 2 broja , nek se zna![]()
zvat ce te, vjeruj miIzvorno postao flOorKilla
![]()
bilo je slucajeva i kad su zvali na novi broj mobilne mreze, iako ti isti nisu bili u imeniku
ja sam raskinuo sa njima pred dvije godine i nisu me zvali!!! da su oni mislili pod svaku cijenu zadrzat korisnika oni bi mu odmah ponudili nesto sto bi ga mozda zadrzalo (premda bi to tada izgledalo ko dvije babe na placu).Izvorno postao pppprrrr
puno korisnika malo novosti
eh, dabe im to kad nema novosti od usluga.Izvorno postao megane1.9
a mozda im nisi bio zanimljiv....sigurno te nece zvati ako si mjesecno trosio 100-200 kunica...Ako si mjesecno placao nekoliko tisuca kuna za VPN i da im otkazes, vidio bi kako bi se potrudili da te nadjuIzvorno postao jdabic1
![]()
ma racuni su bilo po 300kn tak da ocito nisam bio zanimljiv al bas i ne vjerujem u te fore da ce kasnije zvat...nudili su mi da zadrzim broj (zamrznem na 9mj) da se predomislim pa zasto raskidam odgovorj je bio kratak i jasan puno para ni za sto!!Izvorno postao RAUL
meni su racuni bili od nikad ispod 300kn do 500kn. sada na tele2 mobitel koristim jednakim intenzitetom i racun mjesecni mi je 130kn.
netko ce reci da je dobar sto veci racun radi club bodova, fuck bodove! ionako nemozes nista pametno snjima. nisam ih ni iskoristio u potpunosti.
Po meni je ta brojka od 1,6 milijuna korisnika problematična. Naime, postavlja se pitanje koliko ima stvarnih, živih prepaid korisnika, a koliko mrtvih brojeva koje u VIP-u još računaju pod aktivne korisnike. Mnogi kupuju pakete jer su mobiteli u njima jeftiniji nego izvan njih, a brojeve koriste ili ne koriste, uostalom Vip-me paket košta koliko i bon (kod švercera i manje), pa je nekima jeftinije kupiti novi broj sa 100 kn, nego bon. Sve u svemu smatram da ima više desetina tisuća prepaid brojeva koji se praktično ne koriste ...
Nije ovo za mene ...
mislim daje to bas aktivan broj korisnika...Izvorno postao tomislav10
Bookmarks