Sad se vidi koju zbrku je Nokiji napravio Samsung, pa ova uzvrća.
Nokia je izbacila novi model, N 6125, čini se jedan pravi poslovni preklopnjak!
Recimo da se to od Nokie i očekivalo, model dosljedan vrhu serije 40, sa BT v.2.0 i proširivom microSD (TransFlash) karticom,
recimo da je unutarnji zaslon 262k a vanjski 65k, dok se za fotografiranje još uvijek brine 1.3MP kamera sa podrškom video snimanja, uz već klasični MP3 tu se nalazi i radio, za slike, video, MP3 poslučit će skromnih 11MB interne memorije gdje će od velike važnoti biti gore navedana podrška za dodatnu memoriju!
Sve u svemu aparat vrijedan imena Nokia!![]()
Specifikacija
![]()
Zadnji uredio cyberphere : 16-01-2006 u 20:26
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Sad se vidi koju zbrku je Nokiji napravio Samsung, pa ova uzvrća.
Samo što bi ovo trebalo prebaciti u Nokijin forum. Serija 40 nije symbian. I, BTW, ništa posebno. Ista tehnologija i mogućnosti u drugačijem kućištu. Dalje!
Nema se tu puno toga novog dodat ali za preklopnjake iz S40 ovo je ipak pravo osvježenje!
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
ma moze to puno bolje.Izvorno postao Chessmaster
lijep mobitel....kolika mu je cijena?
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
meni se isto svidja...
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Još je nema na tržištu ali cijena bi mogla biti oko 2500kn kad dođe kod nas!Izvorno postao macak_os
To je nešto slično Nokiji 6101 pošo su joj oglavnom prebacivali vanjsku antenu kao mana i zastarijelost iste, što je u ovom modelu izbačeno i malo je hardverski pojačana (ekran, kamera...)
Predpostavljam i jada bi cijena mogla biti oko 2500 KN
NOKIA je zaista skupa sto se tice cijene....sto samo dokazuje da je njezina kvaliteta visoka....a kada odvojis velike pare za bilo koji model....vidis da nema nikakvu kvalitetuIzvorno postao Chessmaster
![]()
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
Meni ova nokia izgleda poput jeftinijeg samsunga, iako je velik iskorak ka dizajnu koji konkurencija preferira u posljednje 2-3 godine. 6230(i) je definitivno vrijeme pregazilo, i dizajnom i tehnologijom (dajte nam ledicu uz1.3mpx pa bar za tih 50 cm kolika joj je efektivna iskoristivost)
Slažem se. Varijacija na 6101. Ali u strogoj Nokijinoj maniri, opet bez bljeskalice! Iako je katkad bespotrebna jer "sprži" sliku, mislim da bi je trebali početi ugrađivati.
Inače, ova Nokia- prosječno.
Kao da ova bljeskalica u N70 i 6680 nečemu služi.
Pa meni se čini da više služi kao lampa u mrakuIzvorno postao Drug Mile
Služi za brže papanje ionako slabašne baterije. Dobra je jedino u polumraku i totalnom mraku, inače- niš.
bezveze totalno.....
Cijena bi trebala biti po uzoru na Motorolinu V360, mislim ako ce je neki od operatora staviti u svoju ponudu, cijena bi trebala biti do 2000kn MAX!Izvorno postao Chessmaster
![]()
Znaci u oglasniku 1000kn!![]()
Bookmarks