Naime imam problem ne mogu tj ne znam kako uključiti HID profil... U softwareu od usb bluetootha kao da nema te opcije, što je glupo jer sam danas kupio novi, ako netko zna kako ručno podesiti (uključiti) hid neka javi
Hvala
Naime imam problem ne mogu tj ne znam kako uključiti HID profil... U softwareu od usb bluetootha kao da nema te opcije, što je glupo jer sam danas kupio novi, ako netko zna kako ručno podesiti (uključiti) hid neka javi
Hvala
Seriously?
Evo ovako uspio sam riješiti problemS usb-bluetoothom sam dobio neki glupi software imena Blue Menager koji ne podržava baš puno toga... Uglavnom skinuo sam program BlueSoleil koji je puno bolje grafički riješen i ima podršku za HID daljinsko upravljanje...
BLUE SOLEIL DOWNLOAD STRANICA
Zadnji uredio Compov : 16-01-2006 u 16:02
Seriously?
da, pa mogao si pročitati već tu u ovom podforumu da sam i ja imao isti problem, i na isti način sam ga i riješio..
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks