@mile - dakle za developera ju hoće.. e sad, loše može proći ako završi na tome da dobije tuđi programski kod i traži i ispravlja greške u tome. par ljudi kaj su završili na tome mi pričaju da je to davež. a sad, kolegica koja je diplomirala s 5.00 na feru je isto tam završila, ali mi je rekla da je tražila da radi baš na researchu i nije htjela prihvatit posao ako joj to ne zajamče. i kad su skužili da cura zna kaj hoće, našli su joj mjesto u research odjelu i rekla mi je da joj se čini okej, bila je u švedskoj već na školovanju, vidio sam ju negdje poč. prosinca, veli da joj je okej jedino još nije bila dobila svoj projekt da radi nešt konkretno (to tak jedno oko 3 mjeseca je normalno da te samo malo kao uče a ne daju ti projekt na kojem baš radiš. i onda lagano šiziš jer niš konkretno ne radiš... osim ak nije da ima posla pa da ranije dobiš, al svi novi uglavnom čekaju par mjeseci na svoj projekt).

a sad oko odjela kaj je gledala kaj drugi rade, čini joj se super taj research. dok je rekla baš za te kaj rade debagiranje tuđih radova da joj je to grozno.

eto, sve ovisi kao developer za što imaju mjesta i di će te smjestit.