Please people... I need help!!! Već dugo čekam da mi neko odgovori na moje pitanje u vezi ubacivanja HR fonta u vanbasco ili Karafun player???
Imam problema u vezi ubacivanja Hrvatskog fonta u Vanbasco karaoke player te u Kara Fun player...naime neznam kamo da ubacim hrv.font tako da mi pokazuje č,š,ć... molim pomoć
Please people... I need help!!! Već dugo čekam da mi neko odgovori na moje pitanje u vezi ubacivanja HR fonta u vanbasco ili Karafun player???
Imam problema u vezi ubacivanja Hrvatskog fonta u Vanbasco karaoke player te u Kara Fun player...naime neznam kamo da ubacim hrv.font tako da mi pokazuje č,š,ć... molim pomoć
prvo na googlu nadji karaoke croatian font
onda to skini i ubaci u control panel/fonts
potom odi u van basco i kod podesenja prikaza odaberi font koji si skinio...
skines file koji je uploado zerobravo, u njemu imas 2 hr fonta, kad odzipas (odraras) oznacis ta dva fonta, stisnes copy, odes na windows/fonts i stisnes paste, on ti automatski instalira fontove i onda u van bascu mozes odabrati i ta dva fonta... sve super radi, isprobano...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
evo ih samo posebno, da ne skidaš 60 Mb.
E hvala svima....probao i sve super radi!!!
e ako bi neko slucajno mogao ono da mi nade sto vise pjesama u paketuosim ovoga sto je uploadao zero bravo
Zadnji uredio vkosalec : 18-08-2010 u 19:06
Bookmarks