nije ih moguće promjenitiIzvorno postao Orin
Pardon ako je to več negdje postano, međutim ne mogu nigdje naći ono što mi treba. Radi se o tome da želim zamjeniti sistemske zvukove tipa propuštenog poziva i prazne baterije nečime po svom izboru. Također ako netko zna da li je uopče moguče dobiti zvuk kod otvaranja poklopca,npr da mi trikoder zviždi dok ga otklopim.... Thx.
Btw pardonćek ako je to već postano, vičite slobodno na mene jer sam onda valjda glup![]()
Čevap do čevapa, a gdje je ljubav...
nije ih moguće promjenitiIzvorno postao Orin
Ja bi se kladio da je moguče. I Kladio bi se na Bluedevila da zna kako. To su moodinzi u njegovom stilu.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
ako imaš rješenje reci, ako ne, onda ne zbunjuj ljude.Izvorno postao darius
nije moguće promjenit taj zvuk...
Kako Inovator kaže - ne može se.- Taj "beep" je negdje unutra, ko i "beep" na kompu koji se ne da promijenit.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
E na kompu moze iscupas jedan ili oba kabla do zvucnika i nemaga vise, ali ovde ne moze, ja se ubih trazeci kako da promenim zvuk zvona kad je BT "vezan" na mob i ne mogu ga naci gde su ga "sakrili", koji seem je za zvuk BT.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
probal sam reverz-ingeneringskinul sam sve dat sa moba i pokušavam otkriti koji je i gdje je zakucan. Međutim imam jedan problem, niz fileova sa ekstenzijom .mid, nije u midi-u!!! Pa kaj su s tim mislili. Postoji mogučnost da moje računalo nije Ok ali....? daj nek neko proba skinuti koji alert.mid i reproducirati ga da vidimo kaj je na stvari.
Ma gde si nasao taj alert.mid, na mom mobu toga nema, alert mi je u .mp3, ajde posalji mi taj tvoj .mid
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
Na mailu ti je, reci kaj misliš.
Pa video si sam da to nije mid-i fajl, kad ga otvoris videces tekstualni deo i nakon toga idu oznake za note *4e5*5c5*4e5*5c5*4e5*5c5, kad to probas u programu midi mixer on ti odsvira, nesto slicno je bilo a i sada na siemesu S35 kad komponujes muziku.Tako da tvoj komp je uredu. Mada ja taj fajl nemam na mob-u vec kao sto rekoh ..alert.mp3.
thx, pokušavma dalje
Bookmarks