Ma najprije, jebu me one kratice CF SD, nisam baš na dobar dan s njimaIzvorno postao sodom
Iprika modu za lagani OFF:
A glede rama, ovako, 4700 ima 64 MB deklariranih, ostatak je file store. Podjeljena je na "program" i "storage". U pravilu pola-pola, ali se može štimat 10 mb tamo-amo. (Win mobile 2003, novi OS 5.0 je malo to promijenio)
Znači da ti ostaje nekih max. 30-ak Mb rama za izvršenje programa. Neusporedivo sa PC-jem koji ima 264 i više. Jedino stvar donekle spašava procesor, koji je trenutno jedan od najjačih na tržištu PDA.
Dakle, nije da nedostaje ali kad navikneš na PC sa 264 ili 512 rama, stvar postaje drugačija. A najviše frustrira spoznaja o brzini Wi-fi, koju ne možeš iskoristit.
Nije samo to problem. Ono što je mene najviše iznerviralo je Bluetooth.
Naime, ako se ideš spojit na net preko moba i BT-a, max. baud rate je 115 kbps, bez obzira što na VIP-u imaš EDGE i UMTS sa 220 i 384 brzinama.
Čovjek se upita, čemu BT specifikacija od 700 i kusur kbps, kad za spajanje preko GPRS/EDGE/UMTS-a stvara virualni serijski port, koji ima ograničenje na 115 kbps. Što je najgore, nema soft. riješenja za ovo. Okrenuo sam internet naopako ne bi li našao nešto, pitao na raznim forumima i ništa. Al dobro, s obzirom na ono prethodno rečeno i nije neki problem, ne bi se osjetila prevelika razlika, al opet neke sitnice znaju iznervirat.![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks