možeš sa najnovijem shxcodec-om. otvoriš LP i izbaciš šta ti ne treba
čitao sam upravo na Bluedevil-ovoj stranici o LP-ovima, sa samo jednim jezikom , pa se tako oslobodi još 300 kb na mobu! al tamo se nalaze samo oni za v3 , ,da li neko zna za neki za triplets seriju , ili možda zna napravit jedan takav , sa samo hrvatskim jezikom , npr?
P. L. U. R.
možeš sa najnovijem shxcodec-om. otvoriš LP i izbaciš šta ti ne treba
Ma to sam i ja uradio na V3, koriristeci MP R374_G_0E_42_0ER, ali kad sam vratio, a pre toga izbrisao sve sem english, i dalje mi je ostalo 9740kb.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
probo sam nešto bio na brzinu , al nije išlo , izbacuje mi neke errore , neće mi exportat u .shx formatu , ne znam , neda mi se s tim zezat!
P. L. U. R.
A jel se može naknadno ubacit jos jedan jezik samo, npr. meni fali hrv.?
ovisi. to ti ustvari banalna stvar. ako recimo imaš LP od recimo R374 serije (v3) koji nema hrv, i pokušaš izvaditi iz nekog drugog LP-a hrvatski (recimo R376 - x550), te ga ubaciti (dodati) u LP za svoj, definitivno ti neće raditi.
Ako recimo imaš LP za svoj (ti imaš v3) sa hrv, onda ne moraš naknadno ubacivati samo hrv u flash, nego jednostavno taj LP reflash otvoriš sa shxcodeco-m i rastaviš ga, te jednostavno pobrišeš one jezike koji ti ne trebaju.
Imam R374, i trebal bi znaci flashat sa nekim koji vec ima hrv ukljucen u LP
točno tako! link ti je ovdje a LP ti se zove R374_G_0E.40.3CR_Lang002F i uživaj!
Je to možno ili nije? Rabio bi za moto v525@v3.
Motorola v525@V3
Flash: TRIPLETS_G_0B.09.72R
Flex:SE8605AXXU504D
program shxcodec....
Imam ga. Sam probal i ... nekako ne radi. Sem pobrisal sve jezike razen jednom (pustio sam boot loader). V SHXCODEC je opcija flash i sem mob flashal i ne radi... sam mogao stavit backup. Output file je pa .shx i neznam kako stavit toj file na mob.
Motorola v525@V3
LP ti mora imati u sebi RAM Downloader i kodnu grupu CG4 ( LP) da bi ga mogao normalno flashati! kad uhvatim vremena, onda ti pošaljem svoj!
Ok. Ako imaš dovol vremena... možeš uključit slovenski language?
Motorola v525@V3
Pa moze ako LP sadrzi slovenski...A sto se tice tog odvajanja nevidim zasto se muciti vise slobodnog prostora neces dobiti(bar ja nisam)
Najgore je to sto mon...pack sadrzi u sebi i LP, i kad izdvojis samo jedan ili dva LP-a on ne oslobodi mesto, da je tako ja bih odavno probio onih famoznih 10mb na mob-u.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
@ Antrax`, ubuduće pripazi (koristi search), otvorio si identičnu temu otvorenu nedavno, sa gotovo istim naslovom....sad sam spojio obje teme u jednu, radi boljeg snalažanja svih, pogotovo kad netko novi dođe za recimo godinu dana...Izvorno postao tomican
Inovator no problem. Res da nisam koristio search i sad vidim da je bilo govora o tem. Moj pogrešak! Sad bi rad dobijo LP sa samo jednom jezikom (Slovenskim) i da probam če dobim več memorya ili ne. GoGs boš ti poskrbio za LP?
Motorola v525@V3
Gle, ljudi su ti gore više objasnili da nećeš ništa dobiti na memoriji, tako da nisam ni ja dobio... (nažalost). Tako da ti se ne isplati zajebavati sa time, vjeruj mi!Izvorno postao Antrax`
E kad bi se moglo prodrijeti u flash, onda bi se moglo dobiti dosta na memoriji, ali to za sada još nije moguće....
Funny je šta to na V3 radi... Ja kad sam izbacio sve osim EN jezika iz LP002F (dakle češki, mađarski, i još par sličnih) dobio sam 300tinjak kb više.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
BlueDevil si poskusio na v525 ?
Motorola v525@V3
Ne. Baš idem sad vidjet šta se može...
neide, vjeruj. ja probao
Cak i da uspe da se dobije tih 300kb i sta onda stavis jos 2 slike![]()
Gledaj - ni finta v tem da imam xy MB prostora. Hočem doseči maximum i iz v525 iztisnit sve!
Motorola v525@V3
Ne ide. Noćas sam do iza 3 drvio po CG4 i nisam uspio izbacit niti jedan jezik![]()
Bookmarks