Ili sta telefon ce ti eksplodiratiIzvorno postao izzy_estranged
Kada napises poruku stisnes done,i kada ti izbaci onaj meni da posaljes poruku pritisnes menu key i stavis save to drafts
flashao sam v3 sa monsterpackom R374_G_0E.42.0ER.shx...i sve radi ok osim što nema jedne jedine funkcije...kada pišem/napišem poruku NEMOGU JE SPREMIT...nigdje nema save to drafts...jel se to može nekako osposobit... HITNO MI TREBA POMOĆ...
hvala unaprijed
Ili sta telefon ce ti eksplodiratiIzvorno postao izzy_estranged
Kada napises poruku stisnes done,i kada ti izbaci onaj meni da posaljes poruku pritisnes menu key i stavis save to drafts
NEMA pa nisam (tolko) blesav... znam da većina lijepo ima save to drafts ali kad sam stavio ovaj flash uopće nema funkciju tu....
Sto rece JA SAM najvaznije je da ti telefon ne "pukne" a sto se tice poruke, mozes je ostaviti i onakva kava jeste ako ne uspe iz prvog pokusaja pitate (hrvatska postava jezika) da li zelis ponoviti i ako pritisnes ponovi V3 ce pokusati ponovo ako ne zatvori slobodno telefon i cim se ukaze slobodan "prolaz" poruka ce biti poslata. To opet mozda zavisi i od operatera, jer oko ovih praznika napisao sam 10. poruka ni jednu nisam mogao odmah da posaljem, nakon toga samo me je opominjao da je ta i ta poruka poslata.
Znaci nista alarmantno.
otvori fino seem 0032_0001 i pogledaj da li ti je uopće uključen Draft folderIzvorno postao izzy_estranged
prva stvar koju sam napravio je bila to...i čudno kolko je ali uključen je...Izvorno postao Inovator
Bookmarks