a zato im steka VFL i sve skoro njihove stranice...
uskratko, uzas.
a zato im steka VFL i sve skoro njihove stranice...
uskratko, uzas.
I to je plaćeno 12 milijuna kuna? I ti su novci otišli daleko inovativnijim i talentiranijim Britancima? Jao, odvratni su. Koji prenapuhani poslovi...
Da mi je znati kako će oni reagirati kad vide kakao je narod, a i struka reagirala na novi groundbreaking vizualni identitet...
mene ovo podsjeća na naš planetarni sustav!A baš svašta ,na kaj potroše tolke novce.Katastrofa!![]()
Zadnji uredio lili : 14-01-2006 u 09:47
Pa mislim da nije izrada logotipa koštala 12 milja, moraš uzeti u obzir da je potrebno napraviti nove reklame, mijenjati dekoraciju poslovnih i prodajnih proizvoda, novi reklamni materijali, promidžba novog logotipa kako bi ostao prepoznatljiv korisnicima, svaki blok, kemijska, podloška....Izvorno postao frish-KI
Ma znam na što se sve odnosila ta cifra, ali je sigurno više nego potrebno plaćeno za takvo ruglo od logotipa... Glavno da je posao radio netko izvana. Mi nismo dovoljno sposobni/pogodni za tako komplicirane i složene zadatke.Izvorno postao gog
e, vidiš, s ovim se upravo najviše i slažem u cijeloj priči. dobro rečeno, mogli su i naši dizajneri riješit vizualni identitet kvalitetno jer ovo je po meni grozno kaj su složili ti engleziIzvorno postao frish-KI
ma smuljali nesto i dobili pare..strasno..Izvorno postao zappan
a nasi...sipak.
od kud vam to da su nešto englezi...'Izvorno postao zappan
dobar grah daleko se čuje
ma ja vam velim, tolko nas pljačkaju da imaju novaca izmišljat novi logo upppsss!! ne!!! oni imaju love davati drugima da izmišljaju logo za njih, pa lopovi i bezobrazluk umjesto da pametno ulažu oni investiraju u glupost!!! i btv. logo je katastrofa ja bi im za te pare izmislio nenadje*iv logo,... totalno![]()
Seriously?
Izvorno postao Compov
Pa što misliš da bi bilo najbolje da je njih par sjelo tamo i da su oni smišljali novi logo, hehehee, stari moj, prošlo je to vrijeme (niti ne znam kako bih ga nazvao). Danas (ako ne znaš) imaš marketinške firme (koje su jako skupe), ali naprave cijeli rebrand... uostalom, to je postalo pravilo, a nikako ne iznimka!
Pa ja to znam to sam i napisao u prenesenom značenju!Izvorno postao SEguy
Seriously?
O tome i pričam. Imat će posla sa buhicama... Ovo mi sve izgleda kao jedan veliki, loš potez...
Netko je zaradio dobre pare za logo!!
A bez imalo kreativnosti.
Bolje da su dali neki natječaj + nagrada pa da vidiš ideja na tisuće!!!!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
mene smeta slogan "Budi svoj" ..... pa svi znamo za poznatu poslovicu u Hr. ....osjećam se ko da nisam svoj kad to čitam
Logo je meni OK, odlično zgleda![]()
Budu li narod naveliko pričao o tome kako je logo ružan onda je, po meni, obavljen dobar posao. Možda nas iza ovako iznenađujućeg loga čekaju još veća iznenađenja u ponudi. Složiš neki skandal da ti napravi medijski boost up i to ti je to, odgledali smo to u slučaju "Severina".
I loša reklama je - dobra reklama. Bez obzira da li je logo dobar ili loš, njima to ništa ne predstavlja. Glavno je da se za njih zna na svakom koraku.Izvorno postao DadušPraskuš
ja mislim da je svaka promjena dobrodosla u izgledu..vjerojatno to povlaci i promjene u uslugama.
Ma vraga će to značiti promejen u uslugama. Kakve bi to još usluge mogli ponuditi? To je jednostavno skretanje pozornost na njih same.
zasto to mislis? znas ti kolko para kosta mjenjanje loga i sve?Izvorno postao frish-KI
O čemu ti sad pričaš? Kakve veze imaju nove usluge sa rebrandingom koji košta sve te silne novce? Ti novci su ulupani, kao što gog veli, na sve materijale koji se moraju ponovno tiskati, a ne sa nekakvim eventualnim novim uslugama...
dobro tu si u pravu potpuno, ali ocekujem da kad nesto mjenjaju da ce valda i usluge malo mjenjati,sto ne znaci da hoce..Izvorno postao frish-KI
ima se moze se
burek svima a ne samo njima...
na početku threada piše u članku sa bug online kako je logo osmislila firma iz Velike Britanije.....
...meni je logo kao i večini korak u nazad naspram ovog dosadašnjeg,zbilja je nemaštovit i grub,ali morma priznat da mi se sviđaju promjene na vip portalu,sada je nekako pregledniji i ugodniji za pretraživanje i čitanje...
S obzirom da uvozimo i čvarke, ništa čudno.Izvorno postao sodom
Istina, portal je nekako pregledniji.Izvorno postao sodom
svaka promjena je uvijek osvježenje, ma kakva ona bila...
još nisu čitav portal izmjenili, webmail je i dalje stari, nisu stigli sve noćas odradit
Bookmarks