Evo ak netko treba igle nek mi se samo javi![]()
![]()
Štovana družino, što mislite o ideji da razmijenimo poslovne interese, nebitno da li su povezane s našim zaposlenjima, hobijima i sl.
Da pojasnim ako npr. neki forumaš radi u štampariji a meni trebaju usluge štampanja......zašto ja nebih znao za to te u trenutku kad poslovna prilika pop-upne neka forumaši međusobno jedan drugome pokušaju namjestiti posao?
Evo ak netko treba igle nek mi se samo javi![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ako nekome treba sve vezano uz mobitele...
...i usluge...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
ako neko treba taxi prijevoz... ja nemam taxi al ču vozit po cjelom gradu![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
....Otvaram savjetovaliąte za osobe sa seksualnim poteąkoćama,a poąto jeli joą nemam titulu jasno je da će prvi pacijenti biti samo pokusni kunći,pa ako je tko zainteresiran...![]()
![]()
@Mystique, skoro da mi je muka što nemam poteškoća. Kako mogu imati sexualnih poteškoća kad nema sexa.
Pa i to je poteškoča...![]()
ja se javljamPoslao: Mystique
....Otvaram savjetovaliąte za osobe sa seksualnim poteąkoćama,a poąto jeli joą nemam titulu jasno je da će prvi pacijenti biti samo pokusni kunći,pa ako je tko zainteresiran...![]()
![]()
![]()
Kako je krenulo, od biznisa vas zanimaju samo poroci, onaj dila igle, ovi drugi nešto samo o sexu pričaju.....
Nadam se da nije pobornik lječenja elektro šokovima...![]()
Ak ne uspije kod Mistique javite se meni.... upravo ovih dana završavam turnos iz psihijatrije na vrapču... koja luda ekipa (pogotovo kad zaborave na medikamente)![]()
A igle možete dobit malo rabljene, s hepatitisima raznih slova.. pa sve do novih sterilnih za vlastite potrebe...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@Whiteboy, Vi ili Oni?
Odlično pitanje miško!I pogodak u sridu (prije par dana je hospitalizirana i jedna mlada MD - ali med. etika me obvezuje da o tome ne pričam okolo..)
Jest' meni su najbolji u Vrapču oni kojima bi se bavila Mystique...
Uuuu sad si me podsjetio i na takve!Bome ih ima!
@Mystique, evo ja sam zainteresiran, javi se kad zavrsis sa comom![]()
![]()
Pa sad...kažem da će biti pokusni tretman...Poslao: dmi
Nadam se da nije pobornik lječenja elektro šokovima...![]()
..Vidim da ima puno zainteresiranih,nema problema,svi mogu doći na red,a pošto su se prvi javili, @coma i @gog dobijaju i 50% popust na cijenu
![]()
Ma sad ozbiljno,stvarno bi mi ponekad trebalo nešto ljudi za razne upitnike i kratke ankete,često nam na faksu daju takve zadatke,pa smo pr. prije par tjedana imali zadatak preko vikenda zavesti 3 cure ili dečka i onda o tome napisati izvještaj(ne zezam se),a bilo je tu i ometanja ljudi po busevima i knjižnicama,tako da ako pomislite da je grad pošašavio,nema problema,to samo mi skupljamo potpise.
Vama je puno zabavnije!!Mi se samo šećemo po vrtićima i ponekad dom za nezbrinutu djecu,ali što ne bih dala za jedan dan u "munjari"......Poslao: whiteboy
Ak ne uspije kod Mistique javite se meni.... upravo ovih dana završavam turnos iz psihijatrije na vrapču... koja luda ekipa (pogotovo kad zaborave na medikamente)![]()
A igle možete dobit malo rabljene, s hepatitisima raznih slova.. pa sve do novih sterilnih za vlastite potrebe...![]()
![]()
Nema frke, javi se pa cemo se dogovoriti...
p.s. Koliko si dobila iz "zavodenja" ?![]()
Nije bilo problema,riješila sam to do subote na večer![]()
,a ocjena= -5:rekla mi je prof. da sam se mogla malo više poigravati s njima,al' nemam srca,nisu dečki bili jadni krivi što je to bio samo zadatak.
Ne znam... ovo sa zavođenjem i zajebancijom ljudi u tramvajima mi stvarno ludu zvuči..
Daj malo objasni to sa zavođenjem... kaj svatko treba preko vikenda zavesti 3 cure (ak su muški studenti) i tri dečka (ak su ženski studenti)?? Ili moraš zavesti po 3 iz OBA spola... sama?? E to bi bilo nešto!
No jasno mi je da curama nije toliko težak zadatak (ak baš nisu nekak hendikepirane...) ali teško da će baš svi dečki zavest svak po 3 komada...
Okrutno![]()
Vidi,zadatak je bio "zavesti" 3 dečka(ako je cura) ili 3 cure(ako je dečko) preko vikenda u sklopu predavanja na temu muško-ženski odnosi,neverbalna komunikacija i komunikacijski stilovi.Pod "zavesti" se podrazumijevalo flertovati s nekime dok nas ne pozove van;ili ,ako smo već vani, dok ne traži broj moba. ili dok zapravo ne skužimo da se zainteresirao.Izvještaj je bio o načinu na koji se sve to odvijalo,kojim se oblikom komuniciranja žene i muškarci služe u takvim situacijama,kakav je govor tijela itd.
Sad,do određene nam je granice bilo zadano da trebamo ustrajati,a ostalo nam je pušteno na volju,što znači,ako bi mi se netko svidio,ne bi moralo ostati samo na zadatku.Ipak,šteta po njih,imam dečka.
Ma dečki su nam bili zbilja uspješni,jedan je za svaki slučaj(zlu ne trebalo)odlučio si malo povisiti zadani broj cura,tek toliko da se nađe...Poslao: whiteboy
Ne znam... ovo sa zavođenjem i zajebancijom ljudi u tramvajima mi stvarno ludu zvuči..
Daj malo objasni to sa zavođenjem... kaj svatko treba preko vikenda zavesti 3 cure (ak su muški studenti) i tri dečka (ak su ženski studenti)?? Ili moraš zavesti po 3 iz OBA spola... sama?? E to bi bilo nešto!
No jasno mi je da curama nije toliko težak zadatak (ak baš nisu nekak hendikepirane...) ali teško da će baš svi dečki zavest svak po 3 komada...![]()
Bookmarks