za slušalice mislim da je potpuno nebitno,dok za jogging ili bilokakav sport mislim da če ti svaki flash jednako dobro služiti.
bok svima,
da li netko zna koji je mp3 player između ostalog dobar i za vrijeme jogginga i koje su slušalice najbolje za to.
hvala unaprijed
za slušalice mislim da je potpuno nebitno,dok za jogging ili bilokakav sport mislim da če ti svaki flash jednako dobro služiti.
angels might have been eaten.
hvala bogu da je bitno, da ti slusalice ne ispadaju. samo nadi neke clip-on ili one sa "rajfom"
i player stavi u torbicu da ti ne leti okolo i U're good to go.
uzmi si ovakve neke in ear slusalice
ove su za ipod i kostaju oko 350 kn ali imas i jeftinijih.te ti nece ispadat
di to im za kupit
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
ja te slusalice nebi koristio za jogging,mislim da nisu stabilne,imam takve sony-eve i platio sam ih 280 kn u svijet medija,uzeo bih ove
ili idi na glavni sajt i pogledaj
Kakve su te Sonyjeve slušalice? Izgledaju mi OK, al mi je 280kn malo too much...ima ovih običnih za 50-60kn od Sonyja i ja sam skroz zadovoljan, al me zanima po čemu se ove toliko ističu, osim izgleda, da su tak skupe?Izvorno postao Nomofylax
Bom Chicka WahWah
to su in ear slušalice,ulaze u ušnu šupljinu da priguše zvukove okoline...što se tiče cjena ona je i dosta niska ako gledaš ozbiljnija riješenja gdje se silikonski "čepiči" mogu prilagodit/promjenit za korisnika prema njegovim zahtjevima.
slusalice su super ali nisu za jogging,sad je cijena negdje 240kn ako se ne varam...
Bookmarks