tražiš kod? možeš ga kupiti na netu za nekih 15€..Izvorno postao Rašo100
dobio sam simens m55 ali je zabrijan tj zaknjučan na vip.traži neki kod.da postoji kaj takvog?![]()
tražiš kod? možeš ga kupiti na netu za nekih 15€..Izvorno postao Rašo100
sam ga otkljucaj doma. sve sto ti treba je jadan data kabel i program za unlock ( i mozda jedan midlet ako je na njemu fw verzija 11)...
i sve rijesis za pola minute
ako te zanimaju detalji, pitaj...
maraschino - PTICICA
ok.čim mi frend posudi kabel probat ću.gdi da skinem program za unlock*?link ako nije bed!
Ako pogledaš malo bolje potpis od 3aTmr vidjet ćeš da ima svoju stranicu na kojoj se nalazi sve što trebaš!![]()
Zadnji uredio Sljaka : 15-01-2006 u 19:41
daj mi malo pojasnite gdi naći sve potrebno na stranici.linkovi i šta prvo nemam ni drajvere
Zadnji uredio Sljaka : 15-01-2006 u 19:41
Ovako, prvo posudi kabel, pa nam reci kakav je kabel. USB ili RS232, ako je RS232 da li je orginal ili nije (bolje da nije) ?
Onda ćemo dalje.
U međuvremenu registriraj se na www.siemensfreaks.com i skini program Freia 15. Provjeri koju verziju softvera imaš u M55 *#06# i lijeva tipka INFO. U trećem redu piše sw-version. Ako je 11 onda skini i pm55amd-bootcore patch.
Pročitaj sve što piše u tim programima i onda možemo dalje.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
imam kabal usb hama piše na njemu-nije origainal.sw verzija je 10.imam program!
evo ovako:
pokreni program, podesi postavke (configuration functions) ovako: COM port na kojem je mob (buduci da imas USB kabel onda moras instalirati drivere ako vec nisi), speed na 115200 i boot type na normal (moze i bug)... klikni OK
sad odaberi model telefona (M55)..
odi u Unlocking functions i odaberi Unlock also saves map...
Ugasi mobitel i prikopcaj ga na kabel pa kabel na komp. Sad klikni Use originall IMEI...
Kad dobijes poruku Waiting to power on the phone... lagano klikni crvenu tipku na mobu (ON/OFF), dovoljno dugo ali ne predugo da se mob NE upali....ako ne uspijes iz orve, ponovi postupak...
nakon par sekundi sve je gotovo, sad upali svoj mob...
javi kako je proslo![]()
maraschino - PTICICA
a nemam drajvere u tome je problem.e čovječe ne razumim tu fintu.gdi nać na netu drivere?razumiš problem je u tome šta nemam nikakav cd od moba ni ništa.zato mi neće mob prepoznati pa mi u procesu piše phone is not powered on!!
Imaš drivere i na siemensfreaks, i ovdje na forumu. Potraži USB-COM drivere i naći ćeš. OK?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
našao sam ako nebude išlo kako treba javim se
ili ga kresni Jokerom, Reacalc ALL Keys. i to je to.Izvorno postao Rašo100
Pusti Jocker na miru. Taj program može vrlo lako ubiti mob, ako ne paziš. Drži se starih i provjerenih rješenja.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
izbacuje mi(out file is not accepted)šta sada???radim sve kako ste mi opisali
rješeno.obavio sam.hvala vam najviše!!!
ja sam krenio jednog m55 s jokerom i sve je bilo u najboljem redu.. i sto je najbojlje samo RECALC all keys i gotovo.Izvorno postao Sljaka
jednog jesi, ali joker je vrlo problematičan program, radi mrtvake samo tako, a onda samo martech pomažeIzvorno postao khideg
Bookmarks