najme muči me dugogodišnji problem... svako malo mi se ekran razlije... dosada jedino rješenje je da restartam komp... ali meni se redovito razlije jel neko zna kako rješit taj problem ili u čemu je problem...![]()
![]()
najme muči me dugogodišnji problem... svako malo mi se ekran razlije... dosada jedino rješenje je da restartam komp... ali meni se redovito razlije jel neko zna kako rješit taj problem ili u čemu je problem...![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Razlije? daj malo pojasni ili daj neku fotku...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
boje se pomješaju ko da si ulio vodu u monitor kad se opet razlije budem sliko...Izvorno postao whiteboy
A KAJ SAD TI GLEDAS�
a kakav monitor imas? crt? stari? vjerovatno je u kabelu problem, ili spoj na graficku. mrdaj malo po tim djelovima
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
nisi naveo koji monitor imaš, koju grafičku imaš, jesi li isprobavao na drugom kompjuteru?
monitor je hansol
grafička radeon 9200se
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Hansol? pa to je jako loš monitor zamijeni ga i riješen problem
Seriously?
Meni se to dogadalo kad nebi dobro priljucio kabel na graficku.
Vjerojatno video na monitoru.Izvorno postao Ifrit
Zadnji uredio Krompirko : 13-01-2006 u 13:39
DUKE II CMGSN
Bookmarks