pa sorry ako si ovo shvatio kao bahato, nije tako trebalo zvučat... samo sam želio naglasit da nemamo uključeno bilježenje referrera (bilo preko izravnog linka s parametrom referrera ili prilikom registracije manualnog unosa) jer je to nepotrebno, i sve ostaje na josipu da se dogovori s dobitnikom tko ga je doveo... ja tu ne vidim problem, no ne želim se miješati u to zato što nema smisla da X ljudi ganja jednog dobitnika i s njim se dogovara pa na kraju nitko ne zna kaj se tko s kim dogovorio (plus kaj je to uzaludno trošenje ljudskih resursaPoslao: coma_zgb
cemu takav bahat odgovor, mislio sam da zelis da je ovo nas forum a ne samo tvoj i od mobilovaca!!!! i prvo ispeci pa reci!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
)... jako jednostavno... ovaj puta (kao i većinu ostalih) je nagradnu igru organizirao jsp_m i na njemu je da sredi sve oko toga onako kako je on zamislio...
zašto te to navodi na pomisao da je forum 'moj i od mobilovaca' u negativnom kontekstu, ne znam... naš je samo po tome što ga mi hostamo, održavamo i svako toliko podijelimo neku nagradu kad, opet naglašavam većinom, to jsp_m provede... sve ostalo je na vama da se tu družite i kemijate s mobitelima što ste tu čuli da se može iskemijat, ili čisto klafrat u kafiću.... ako vi to prestanete, onda nema niti foruma... ali to opet nema nikakve veze s time što ja osobno nisam sudjelovao u organizaciji ove nagradne igre i osiguravanju načina nagrađivanja i nagrada koje će dobitnici dobiti.

)... jako jednostavno... ovaj puta (kao i većinu ostalih) je nagradnu igru organizirao jsp_m i na njemu je da sredi sve oko toga onako kako je on zamislio... 
Bookmarks