da, ja sam imao. ali sam imao garanciju pa su mi to u servisu sredili nesplatno
Eto, izdržao je kojih tri tjedna i počeo je štekati... Prema dole ga jedva nateram... ostali smjerovi su ZASAD ok... e sad, pošto je kupljen prek oglasnika i rečeno mi je da ima garanciju, a kasnije sam skužio da nema, ne znam kaj da radim... znam da bi mi u servisu naplatili (neznam kolko). Probao sam ponovo napraviti firmware upgrade, ali ista stvar... Mislim da ću nazvat tog tipa kaj mi je prodo mob i tražit ga da to da popravit, nema mi druge.... Jeli netko imao sličnih problema?
da, ja sam imao. ali sam imao garanciju pa su mi to u servisu sredili nesplatno
iPhone 5s 16 GB
Hmmm... mislim da sam pročitao da su još neki članovi imali taj problem...
Nadam se da to nije tako sa svim serijama! Ja ga imam kratko i za sad sve štima i nadam se da neću imati problema, ali trudim se koristiti ga (joystick) što manje...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
da nažalost koliko sam imao prilike saznati dosta s ljudi žali na joystick K750i i K700i ali se nadam da će to riješit u nadolazećim serijama. Jer to je kao da imaš mob koji nesmiješ koristit
@Whiteboy> Je*eš mobitel kad ga moraš štedjeti...
Seriously?
Ma ne 'štedim' ga u tom smislu, već se koristim kraticama (tipkovnicom) jer mi je tako lakše i brže, na to sam mislio.
I istina je to kaj veliš. Treba ga u stvari baš koristiti, pa ak misli krepat nek krepa dok ima garanciju.
No velim, nadam se da neće trebati. Mislio sam i za T610 da ću imati problema (jer sam imao problema sa joystickom na T68) i evo već preko god dana (kucam o drvo) sve štima ko prvi dan.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma problem je, kao što sam reko, što nemam garanciju, a tip mi je onda reko da imam i ja ću njega zvrcnut za popravak. Ali, kolko bi me došo taj popravak u EM-u? Imatic i ekipa, više nemate problema s joystickom nakon popravka?
Jok, sad radi normalno. A i bas igram igre stalno, tako da samo njega i koristim.
iPhone 5s 16 GB
Ja sam imao samo na k700 na jednom imao sam i dva, imam sad k750 i t630 i nemam tih problema ....
DUKE II CMGSN
Imam k 750 pola godine i nikakvih problema sa jojstikom, stalno se igram s njim. Imao sam i t 610, 630 i k 700 i nikad problema.
PREDATOR
Mene moj Đ na K750i ubija... Moram ga poslati na servis hitno. Izludit cu.
Forumaš godine :)
Mozda su neke serije k 750 dosle sa greskom na jojstiku.
PREDATOR
Možda ovisi o osobi koja ga koristi!
Neki ljudi imaju masnije ruke od drugih,pa se to zavuče pod kontakte.
Pali ako ga se očisti sa čačkalicom po rubovima svakih 3-4 dana!
Ja D750i imam mjesec dana i nema problema!
![]()
Nemoraju imati 'masnije ruke' već je dovoljno da ga silovito koriste...
ma nisam ga "silovao" ni ništa, čak sam ga nekad i štedio, ali je*o joystick ako ja njega nesmijem koristit... kolko bi me mogo koštat popravak?
Ne znam stvarno nikad problema osim na tom jednom k700 koji je netko vec bio koristio prije mene, inace ove koje ja koristim nikad nisam imao problema a nisam bas pazljiv niti cuvam telefone tj. skoro svaki razvalim.mislim da je to do neke određene serije...
DUKE II CMGSN
ma ocito sam ja takve srece... ali moram priznat da sad češće radi nego šteka, ali opet...
moj frend je imao t68 i sada k700 i to je katastrofa, to je recimo jedini razlog zasto bi se bojao kupiti k750
100 i nesto kuna je novi Đ. Tako su rekli u servisu.
Forumaš godine :)
a davati 100kn svakih pola godine... nije u redu od se
Zasto svakih pola godine? Mozda stvarno nesto ne valja u tom joysticku, pa ti ga za tih 100 kn promijene, i onda si miran zauvijek.
Recimo, moj K700i ima vec vise od godinu dana i nista mu ne fali sa joystickom. Dakle, postoje i joystickovi koji RADE.![]()
Izvorno postao marke
Vec sam pisao o svome problemu sa joystickom na K750i ,takodjer kupljenom preko oglasnika i imao sam isti problem kao ti.Stekao je prema dolje i ponekad u ljevo i to samo kada se krecem po meniima u igrama nikada nije zapeo sto je pomalo cudno.
Koliko sam ja primjetio taj problem se najvise javlja bas kod tog modela i jos nisam cuo da je netko imao kakav problem na modelima D750/W800.
Meni je to bilo stvarno iritirajuce tako da sam ga prodao i uzeo W800i s kojim bogu hvala nemam nikakvih problema.
Photos;
![]()
![]()
Ako malo bolje pogledate primjetit ce te da su joystici malo drugaciji na D750/W800 nego na K750, to znam iz osobnog iskustva jer su na D750/W800 modelima malo sitniji i nekako bolje zatvoreni idok je na K750 malo veci kruzic oko joysticka (upada vise prasine pa je mozda u tome veci problem).
Pozdrav
istina, ali postoji jako puno onih koji ne rade. znaci kupovina je jako rizicnaIzvorno postao ravilov
Ja sam ga imo jedno 3mj. i isto sam skužio da pomalo počeo štekat joystick nekad bi radio nekad bi zajebavo pa sam ga direktno u oglasnik stavio da se ne zajebavam previše![]()
Hm. Moj K750 je počeo štekat nakon tjedan dana. Malo šteka, malo ne. Već sam bio ljut i mislio sam ga odnest u Planinsku na servis. I onda se valjda uplašio i od onda ne šteka. Već tri mjeseca je OK. Samo zadnja runda Dooma mi je preko 18000 pokreta joystickom i sve radi ko podmazano. Jedino što me mući je srebrna kapica joysticka. Otpao mi je "krom" po rubovima i sad se vidi ispod ružna prozirna plastika. Možda Elektromagic ima samo kapice za zamijeniti, baš ću provjeriti...
Bookmarks