formatiraj mob najednostavnije rjesenje tvojih problema ak se ne kuzis u symbian i te stvarcice
*#7370#
Prije mjesec dana kupio sam sx1 u t-mobilu, i sve je radilo uredu do neki dan kada mi se odjedanput napisalo system error i sve se zablokiralo. POMOĆ:bunny:
formatiraj mob najednostavnije rjesenje tvojih problema ak se ne kuzis u symbian i te stvarcice
*#7370#
zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk
ili prvo probaj karticu
zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk
Problem je u tome da nemogu ništa upisat
evo ovako. upali mob na sljedeci nacin: stisni i zadrzi ove tipke * i # te dok ih drzih pritisnute upali mob stiskom na crvenu tipku ON/OFF
sad ce se mob formatirat... nemas beda... kasnije samo ponovo ubacis programe i drugo...
ajde, pa javi jel sve ok![]()
maraschino - PTICICA
Uspjelo je i sve radi ok , PUNO HVALAAAA MAJSTORE![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio rage99 : 12-01-2006 u 14:17
zato smo tu![]()
maraschino - PTICICA
zapamti tu kombinaciju tipki, trebace ti opet za mjesec-dva.
OBAVEZNO pravi Back-up na racunaru da ne pogubis brojeve i podatke............
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
da li se formatiratiranjem izgubi FW?
Pa naravno da se gubi,poslje moras u servis da ti ju vrate![]()
![]()
Mislim da si pobrkao lončiće...
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
Evo ja sam sinoc dobio oni probel, onaj bzzzz kad se upali mob, hehe, pa ja izvadio MMC i uradio format, evo sve radi, ali vratio sam Fw na v12
Aj mi recite jel pametno ostavit na 12???
Jel ima sad sanse da mi proradi onaj camcorder pro, philpsov, jer radi mi sad neka verzija ali su boje pomjesane![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
idi na FW 15
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
bolja je 15ca...
maraschino - PTICICA
Evo vech jesam, puno programa nece na ovoj starijoj, a kak se zove, ovaj da, probah razne verzije camcordera opet isto, pa eto
A da ne idemo puno u off, a opet da novu temu ne otvaram, jel mi mozete dati neko rijesenje za duze snimanje videa sa zvukom na SX-u, nesto kako vi to radite, jer iz nekog loodog razloga onaj program sto dodje s mobom mi zumira sliku i skroz je tamno, tako da nista ne vidish
Pliz help, ako ikako mozete posaljite neki odgovor na PM da ovdje nebismo ishli u off
Meni philpsov camcorder pro nije nikad proradio na sx-u pa sam koristio Eti camcorder koji je bio sasvim ok.....
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
Šta nema nekog drugog rješenja da to popravim?Izvorno postao drazen
ja sam jednom samo upotrijebio taj format, ikad mi vise nije trebao... to se desi kad instaliras neku aplikaciju koja nije 100% kompatibilna... kao sto se moze desiti na kompu i sl...
samo malo vise pripazi i sve ce biti ok![]()
maraschino - PTICICA
Ja sam samo izvadio memorijsku i opalio format, samo sreca imao sam backup kontakata
Kad je zavrishilo sve, samo sam vratio MMC, postavio one ikone programa na prava im mjesta, i opet upalio da su mi poruke pohranjene na MMC, i cim sam to upalio vratile se poruke![]()
@blazzer
nisi trebao vaditi MMC jer se ovako ne formatira MMC vec samo C disk na mobu...
MMC trebas izvaditi kad ubacujes novi FW sa winswup-om jer onda on brise sve...
maraschino - PTICICA
Meni ni winswup nikad nije obrisao podatke sa MMC-a
Sreca ili...?![]()
mislis na cijeli winswup, ili samo ono kad ubacujes patcheve?
kad stavljas cijeli winswup, onda on redovito obrise adresar sa mmc...
maraschino - PTICICA
Kakav adresar? contacts.cdb??
Ne, mislio sam na cijeli winswup
ne, nego cijeli address book direktorij, gdje su spremljeni svi kontakti (osim naravno onih na SIM kartici)
maraschino - PTICICA
Mozda sam glup ali opet ne kuzim
Pa adressbook se nalazi na C disku, a mi ovdje pricamo o E disku ili ti MMC kartici
odkad to? meni se na oba SX1 nalazi na E po defaultu - jedino ako to patch-om ne promijenis...
a ovdje govorimo o defaultnim postavkama...
maraschino - PTICICA
Bookmarks