Evo ja moju 3650 koristim vec 3,5 mjeseca a nedavno sam dobio i 7650 (nagradne igre) i mogu vam reci nedam 3650 za nijedan trenutni mobitel na trzistu.

Izgled :
Jedinstven dizajn, cool raspored tipkovnice , ogroman display.

Software :
trenutno najbolje što mobilni aparat moze ponuditi (naravno osim communicatora ali on je klasa za sebe), jednostavno korištenje , GUI sucelje (ikone, folderi) Igre su fantasticne ko ih jednom proba teško ce se moci odljepiti od njih (vjerujte mi moja zena nikada nije u zivotu zaigrala igricu a sad je ne mogu odljepiti od mobitela). Programi brdooooo ali stvarno brdooo za sve sto vam padne na pamet od gledanja cijelih filmova (je da je malo perverzno) ali odlicno funkcionira jedan sam cak gledao s prijevodom , mp3 , a tonovi zvona su melodije ne samo polyphone vec prave pjesme sa glasom (*.amr datoteke)

Prednosti nad ostalim slicnim aparatima :
MMC (memorijska kartica) standardna je 16 Mb (ja je još nisam napunio a nema sta nema na aparatu) a nisu ni skupe od 64 i 128 Mb (ne mogu ni zamisliti sta sve staviti na takve kartice)
Kamera je odlicna kvaliteta slike je 640*320 bar mi se tako cini, a filmovi (da i oni se mogu snimati) sa zvukom traju koliko imate mjesta u memoriji.
Cijena je u odnosu na slicne aparate ali bez memorijske kartice vrlo povoljna na news grupama sam vidio nove aparate od 2.200-2.500 Kn sto je za ovakav aparat vise nego povoljno.

MANE :
Baterija ali ne da ona ne traje nego jednostavno ga ne pustate iz ruke igrate igre, snimate slike i filmove a to naravno trosi bateriju meni uz maximalno opterecenje od akitvnog koristenja (10h na dan) baterija izdrzi 2 dana.

Jos jednom ponavljam mobitel koji trebate imati u koliko ste u mogucnosti da ga nabavite.

Vise software-a i igara na www.terracro.com a hrvatski help forum na www.terracro.com/nokia/