Ne kužim pitanje. Ali meni je na N3650 u opcijama namješteno spremanje poruka na MMC tako kad si pošaljem mp3 preko BT-a sprema mi se na MMC. A mogu i preko card readera. Moraš malo pojasnit.
Ak znate ovaj odgovor hitno odgovarajte , naime vezano je uz software N-Gage QD , posto sam zakljucio da necu imat uspjeha u N-Gage obicnoj , odlucio sam uzet QD , al imam neku presudnu misao , posto QD nema "uroden" mp3 naravno lako je skinuti neki program al zanima me hoce li kad skidam pjesme , njih spremiti u memoriju telefona ili moze u karticu , naime imam Nokiu 3650 kad joj skinem pjesmu ne mogu nikako spremiti u mem. kartice pa stoga moram skidat pjesme kapaciteta 3.0 mb ! Da li je tako "ponasanje" u N-Gage QD? Please HELP
Ne kužim pitanje. Ali meni je na N3650 u opcijama namješteno spremanje poruka na MMC tako kad si pošaljem mp3 preko BT-a sprema mi se na MMC. A mogu i preko card readera. Moraš malo pojasnit.
postoji i program,koristio sam ga na n-gageu koji sprema stvari direktno na karticu a ne u memoriju telefona,nemogu se sjetit imena ali vjerujem da ce se javit netko tko zna (ms drive e ili tako nešto?!)
angels might have been eaten.
sms patch ja mislim da se tove
zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk
je sodom,ms drive e!a i qd ti ima ja mislim oko 8 mb svoje memorije!
![]()
King Illidian aj reci gdje ti tocno namjestis to za mp3 na mem. kartici? odgovori
to se ne namjesta za mp3 nego za opcenito odes u poruke i odaberes IZBOR onda tamo SETTINGS ......ODES NA OSTALO ili na OTHER TAMO imas opciju za spremanje na karticu
e samo da vas jos pitam nekaj vezano za to ! namjestio sam sve i za svaki slucaj formatirao karticu , i sad prebacio sam si UltraMp3 i kad ga hocu instalirati pise mi ono sranje kak nema memorije , kad ono 16 MB slobodno ! da li postoji kvaka za koju trebam znati?
imas malo oslobodjene interne memorije pa nemoze proc instalaciju
jer za instalaciju koristi internu memoriju
koristi mp3 player 3.1 ili tako nesto po meni je ultra mp3 najgori iako je najglasniji
mislim da smo skrenuli s teme
Bookmarks