= Citat = Izvorno postao darius
Čuj, poznavanje mod admin alata može naučit svatko. Znam tojer sam i sam moderator na dva foruma, i uvodio sam več ljude u taj posao.

Ne kažem da brljaš, suprotno od toga. Moj prigovor je u tome da mi se čini da ti nekužiš da neki ljudi ne brljaju namjerno ili iz lijenosti več iz neznanja. Nitko se nije učen rodio. Ak sam stavio naslov Motorola flex, to neznači uvjek da baratam stručnim pojmovima, več da sam čuo za njih, i možda ih ne koristim pravilno.

Pa drage volje ču dat nešto forumu.
Rado pomognem svojim znanjem u onom što mogu drugima (problemi s računalima i sl).

Inače, nebi nakad hleshao svoj mob da nije bilo drugo koji se sam javiona pm kad si mi zaključao topic. I da mi nije predložio drugi program, jer meni PST jednostavno odbija suradnju (neče bacit mob u flesh mod, radi kad to naravim ručno). I da mi nije pomogao oko toga da naučim kako prepoznat koji flash mogu kombinirati s čim. Ak misliš da mi je samo rekao koji program koristim za flash, varaš se. također mi je mailao odgovarajuči jezik za moj flash, i mailom pratio kako mi ide sve dok nisam uspio u naumu, a da čovjeka nisam u životu vidio. To cijenim kod ljudi, i zbog toga ga predlažem.
Nećemo sad o PSTu i SmartMoto...a o problemu sa PST ionako imaš na forumu:-)
Da, i sam se nerijetko utjelovljenje službe za korisnike, i tp preko svih medija, od maila, ICQ-a, pa i samog telefona, no nije to stvar zbog koje sam moderator.
Što se tiče znanja, pa nije to pivo da popiješ i eto te, pucaš! Svi smo da bi nešto znali morali uložit i trud. Ovdje ti je sam zappan napisao da ti je dužnost prvo potražiti, potruditi se. Sav trud koji se traži je eto ta sića od zahtjeva, kojima je nekima, previše. Pravila foruma nisam napisao, osim onih internih, ja ih samo provodim. JBG i meni ne paše kazna od 500 KN za brzinu, ali neću zato slati pismo Vladi da ukine instituciju MUP. Meni je jasna priroda ljudska, da voli sve servirano, svi smo takvi. Ali, ako ovdje pravila vrijede za sve jednako, onda je tako. Postoje jasno tolerancije. Nadalje, teme ne zatvaram samo ja, to valjda nisi znao, ponekad uleti BD, ponekad admin i tako. Osim toga, nerijetko interveniram nakon prijave od strane nekog od korisnika..
Kad netko kaže, tražio je našao je samo To i To, onda je jasno da je čovjek uložio određeni trud i kao takvome se nikad nijedna tema neće zatvorit. Tako ti je to u životu. Lagano mi postaje bespredmetno raspravljati dalje. Ionako samo prejudiciraš, a to ne cijenim s tvoje strane.
Doviđenja