= Citat = Izvorno postao darius
Gle. Nije problem koristit tražilicu: ali, početnik nezna da se nešto što se odnosi na jedan model odnosi i na više njih, nezna možda ni razlikovat pojmove (flesh, hlaks su i men bili nešto novo). treba mu prvo pomoč, a ne odmah koristi search i lock. Pa daj pomozi čovjeku šta bi mu bilo korisno probat pod search.

Konkretnih primjera ima dosta.

Mene je recimo bed više nešt jednostavno pitat na motoroli jer imam filing da ak se nekom ne svidi još koje moje pitanje, da bi mogao pobrati ban.

Bluedevil mi je legenda, i po znanju i po moderatorstvu. Sam što se baš ne javlja često.

Možda bi bilo riješenje odvojit dijelove za početnike i eksperte ili nešto.
ako čovjek postavi pitanje: V550 flex?, razvidno je da razlikuje neke pojmove i da je već samo svoj naslov mogao iskoristiti kao keyword.
odvajanje sam napravio, o tome ti piše iznad, sve za početnike i one naprednije je u sticky.
BD iznimno rijetko moderira forum, ponajviše zbog svojih obaveza, pa kako je admin rekao, ne ističe se, pa vas ne dira to što se nekad jednostavno moraju poštivat pravila. Ovaj forum je tako i koncipiran, baza svega su jasna pravila... Ima nas dosta s FER-a ovdje u ekipi koja vodi forum i dosta tih manira smo pokupili s faksa, a ostalo je samo po sebi podrazumjevajuće (zakonske regulative, spam, vrijeđanje i sl.)
nikad nitko nije dobio ban jer je nešto pitao, niti bude.
Ja tebe shvaćam, no ti dođeš na forum vidiš fino masu lijepih threadova, konciznih, a ne znaš da su izvorno bili tipa: "Šta je ovo", "Kako?", "Mobitel?" "Motorola?", "VIP?".... jer ti ne vidiš promjene samo gotov proizvod. Admin i modovi vide što sam i kako radio, te mogu prosuditi da li je brljavim ili organiziram i unaprijeđujem forum.