Ja čovjeka ne poznam, ali kolko znam i vidim i koliko sam pratio forum, stvarno je od pomoći! Podrška Inovatoru
Inovator ima moju podrsku, pomogo mi je dosta u svemu itd..
to sa zakljucavanjem ne vidim problem jer ako tema postoji, nije ju problem naci, ako netko ne razumije kako da sta napravi na forumu nek posalje PM moderatoru i on ce to objasniti..
tako sam ja kad sam doso na forum nisam znao neke stvari,ali su mi postojeci moderatori objasnilii sad je sve ok..
nek tako i ostane..
moja podrska Inovatoru.
Ja čovjeka ne poznam, ali kolko znam i vidim i koliko sam pratio forum, stvarno je od pomoći! Podrška Inovatoru
Im so smart, like a monkey
Svima koji su stali uz mene veliko HVALA!
Za i upravo zbog takvih odvajam vrijeme radeći na ovom forumu!
Poštovanje svima, posebno drugu kojeg osobno poznajem, a i ostalima koje znam eto, virtualno:-)
Ne pratim često Motorolin podforum ali vidim da ima dosta zaključanih tema. Kolko pratim primjećujem da Inovator uz još nekoliko članova (neću nikog imenovat da ne zaboravim koga..) dosta pomažu. Da ne duljim, možda bi se ovaj problem rješio update-anjem arhive Upgrade na v600 - tutorial i dodavanjem novih tutoriala za neke druge modele motrole (V3..)
Poštujem rad svakog iskusnog moderatora, ali mislim da nije u redu da ga se "svrgne" zbog ovoga. Iskusniji članovi uvijek mogu pokazati svoje znanje preko postova, moderiranje im mozda neće ni biti tako zanimljivo..
Podrška Inovatoru!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
slučajno sam imao par upita za motorolu i Inovator i Devil (plavi) reagirali su super a svoj moderatorski dio rade koliko ja to vidim ok i![]()
abdbda
Ma ljudi zaboravite, pa neće nitko svrgnut Inovatora zbog takve,ajmo reć, gluposti! Sad cemo ko babe na placu: e moja guska je teža neg tvoja, moji ¨oraji¨ su kvalitetniji, ko klinci smo svi! Ak je to razlog onda u kufer sve!
P.S. Još uvijek imam MZ-a za prodat;150 ts, moje godište, bez papira...
Ajd da ubijemo ovo. Ma nisam ga mislio svrgnut pobogu ljudi.
Čovjek zna znanje, al mi se činio malo živčan, zato sam predlagao JOŠ JEDNOG manje živčanog, a ne drugog. I sam sam si uzeo pomočnike na forumu koji vodim jer su mi več polako neke stvari išle na živac.
Pogrešio sam predlaganjem Druga, bez da sam se s njim čuo. To je bilo glupo s moje strane, i to priznam.
Ovaj XLR8R prijedlog bi vjerojatno smanjio pitanja početnika.
Ok, drug je protiv mog prijedloga, i ja ga povlačim.
Al ovo da sve što ti nije jasno odmah šalješ pm moderatoru mi i nije neka ideja, jer češ tak pol foruma preelit na moderatorov pm. i ubit ga u pojam.
Ok, poznate situaciju bolje na ovom forumu bolje od mene, i kažete da nisam u pravu. Tako da sad mislim da sam možda ipak pretjerao i stoga se ispričavam Inovatoru na pretjeranoj reakciji.
Toliko od mene.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
@Inovator tek sam nedavno slobodan i dođem na ovaj forum i prošvrljam malo kad gle! nešto što sam možda trebao odavno napisat.
Nije ti pametno javno ostavljati mobitel 8)
Ali mene ionako ovo neinteresira više...rekao sam svoje i to je to
E i smatram da mi trpaš riječi u usta ......
pa prijatelju nije to lijepo ...
javna upozorenja van foruma?? što bi ti to trebalo značiti???
mama ti sestra!
Ljudi ne mozete za svoju lijenost napadati moderatora . treba ga pohvaliti za to sto locka topica i tak ocuva kompaktnost , i sve da bude relativno pregledno a ne razbacano na 100 mjesta .
Za svoj rad Inovator zasluzuje pohvalu a ne pokudu .
Tako je te zato Inovator ima moju podršku također i to 10000%. Čovijek uvijek daje konkretne i jasne odgovore na probleme i uvijek je spreman pomoći. A takve stvari se najviše cijene, nakraju zbog Inovatora dolazim svako malo u iskušenje da kupim motorolu da sve isprobam što se da uvezi motorolinih mobitelaIzvorno postao Router
![]()
Moje mišljenje je ovako:
Svi smo jednom počeli postat ovdje i svatko je imao svojih ispada i bisera, pa tako i moja malenkost kao i 99% članova foruma, moderatorima je posao da organiziraju ovaj forum tako da bude što kvalitetniji i pristupačniji svim njegovim korisnicima, a osobno mislim da taj posao oobavljaju odlično, podupirem zatvaranje i brisanje tema koje se ponavljaju ili čiji sadržaj šteti ugledu ovog foruma!
Inovator je po meni odličan moderator, mnogo pripomaže i stvarno se vidi da je čovjeku stalo do foruma i njegovih članova!
Mislim da se ne bi trebali ljutit na reakcije moderatora jer ipak njima je posao da održavaju red na ovom forumu!
Eto toliko!
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Moje mišljenje je da bi baš ovu temu trebalo zatvorit, jer svi vidimo da je besmislica, bolje se posvetit nečem pametnijem nego što se laprda o nečemu što svi znamo da ne dolazi u obzir! A mislim da se svi slažu samnom, stoga bolje da se baš ova tema zatvori! Jel nisam u pravu?
Ja sam za. Več sam se ispričao Inovatoru na pretjeranoj reakciji, tak da je malo bespredmetno raspravljat o onom s čim se više i sam ne slažem.
I tako i naš dragi darius dodje k pameti, konačno! I daj si mira više s onom Motorolom! Vidiš da su ti svi pomogli...Ljudi, "zapirajte" ovu tematiku...Izvorno postao darius
Je, sad kad me zarazilo petljanjepo njoj, sad da je pustim.![]()
hahaha! sad ga trta a??? hahhaha! ama kao što rekoh puca mi puca.....ja se znam snaći...u početku nisam.....tako da bi bilo možda fer prema novima malo da im se ipak popusti.
i mogu zahvalit nekome..ZAAHVALJUUJEEEEM što ste bili tako dražesni (zna se zašto).
mama ti sestra!
A šta bi me bilo trta. Al kad mi sto ljudi koji su ovdje ohoho vremena kaže da nisam u pravu, onda ja malo razmislim. Jebeš čovjeka koji se nezna predomislit kad vidi da nije u pravu.
Bookmarks