ovako. ne koristim neke lude programe. autocad koristim jedanput ili dvaput mjesecno. ono, ak ne stignem kaj na poslu zavrsavam doma. ipak 8 sati radim u njemu i neda mi se jos i doma. znaci netrebas se bazirat na neke posebne programcice. buraz mi treba za osovnu skolu, i koristi office i jos neke male programcice, ugl. imam stari komp(pogledaj u oglase i vidjet ces kaj imam sad) i sve kaj mi radi s njim radit ce i s novim.
kaj se tice nekakvih igara, ono, hocu da mi odvrti nesto boljeg ( nfs underground), to sad prasimo ja i buraz.
kaj se tice kasnijeg nadogradivanja s tim se bas i ne zamaram jer cu si kupit laptop, pa ce ovo bit samo tak da je doma.
znaci necu sad nesto da mi drzi godinu dana. imam komp star 5 godina i nisam nis nadogradival. znaci dok ide, ide. clockirat necu nis.
mislim kupovat tu jer mislim da imaju nasiru ponudu. to cu kupit na rate, pa zato hocu sve u jednom shopu obavit. cifra do koje bi isao je max. 3500. meni odgovara i disk od 80 gb, ak to kaj spasava stvar. imam i disk od 20gb pa cu njega stavit.
ak trebas jos kaj samo pitaj, isto kak cu i ja tebe.

Odgovori uz citat
Bookmarks