namjeravam si nabaviti taj mobitel pa me zanima jel to dobar mobitel i jel istina da se kod postavljanja tema i izbornik Meni mijenja? ima li IC-port....i tako dalje? hvala na pomoci....![]()
namjeravam si nabaviti taj mobitel pa me zanima jel to dobar mobitel i jel istina da se kod postavljanja tema i izbornik Meni mijenja? ima li IC-port....i tako dalje? hvala na pomoci....![]()
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
Zavisi koliko godina imaš. Mob je jako dobar, ali je naspram 6020 čisti dječji vrtić kad ga uzmeš u ruku.Svijetli na sve strane,pa čak su i ikonice prilagođene populaciji do negdje 15 godina i nježnijem spolu.Izvorno postao macak_os
Povezat je možeš samo putem kabela, znači nema ni BT ni IrDa.
Savjet,kad već mijenjaš,zamijeni za Nokiju 6230. Isplati se i bit ćeš jako zadovoljan sa 6230.
3220 bi vjerojatno promijenio u roku od 2 dana.
i ja sam sada procitao po forumima da je to djecji mob skoroIzvorno postao Mobyy
ajd mi recite barem koji model NOKIE da je barem do 1200-1300kn ali da garant podrzava promjenu pozadinu i ikona unutar izbornika Meni i da ima IC-port? hvala....cekam vase odgovore....i jako mi je vazno da ko0d postavljanja tema mi se promijeni i pozadina zaslona, cuvar zaslona i sheme boje ( iako je to i kod mog moba) ali i unutar izbornika Meni a to se ne dogadja kod mog moba....bio bih vam zahvalan
![]()
Ma uzmi 6230 i odahni. Evo ti se nudi u našem oglasniku za 900kn.
A ako stvarno hoćeš mašinu koja će plesati kako ti sviraš, uzmi Symbian Nokiu.Te mobitele možeš doslovno izmijeniti baš kako tebi odgovara-teme,ikone,wallpaperi...
6230 ne podržava teme, koliko sam skužio to mu je najbitnije
Uzmi 6230i, podržava 100% a cijena u oglasniku ti je od 1200kn pa na više!
Mobitel je prva liga! Ali za takva uljepšavanja moja preporuka je ipak Symbian!
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
ne znam jel to pametno buduci da ima i vrlo lukavih ljudi sto se tice kupovanja preko oglasnika...netko moze reci da ima novi 6230i u paketu a nakon love ispadne da je to obican rabljeni i tko zna mozda i pokidan...Izvorno postao Chessmaster
meni su bitne teme jer volim mjenjati cijeli izgled mobitela pa nemam osjecaj da mi je model dosadan....naprotiv
Onda ipak Symbian od 6600 pa na veći i nema granica u izmjenama.meni su bitne teme jer volim mjenjati cijeli izgled mobitela pa nemam osjecaj da mi je model dosadan....naprotiv
meni je taj model nekako prevelikIzvorno postao sms freak
nista od IC, tipke jako lose, 4 smjerne tipke,jaaako lose, one gumice sastrane s vremenom se počinju ljušiti.
kupila sam ga prije dwa dana (nowi )i baterija mi traje jedan ipo dat !!!nimalo nisam zadovoljna![]()
jos ga stignes prodati i kupiti jos ljepsi mobitel....preporuka: nokia 6100 ili 6101Izvorno postao iwona
![]()
prodaj ga! riješi ga se!ovo moje smeća nevalja ništa bože sačuvaj! prvo će ti počet guma se gulit pa će ti ono sa strane otpast pa će počet nesalt poruke pa ćeš ga morat gasit svaki put kad poruku budeš slala (ili ga lupit o drvo) bože sačuvaj od te katastrofe da su stavili IRDA ili BT ili mem card!!!!! smeće
ali izgled moba nije loš
Bookmarks