ja imam primjedbu!
postoji jako dobar razlog zašto sam ja uvijek puštao po nekoliko dana da prijedlozi budu aktivni a to je da svi imaju prilike vidjeti prijedlog i ako im je stalo do toga, o njemu se očitovati. ovako kad je jednom doneseno, ako netko i ima nešto protiv odustat će od toga da kaže jer je ovo 'već riješena stvar'. tako da WB, ubuduće neka ipak ostanu ovi prijedlozi aktivni nekoliko dana a ne da se mod donosi pri rezultatu 3:0 za/protiv, nije to do sada tako bilo iz mojeg hira.

drugo, ovo - ako tko ima primjedbe nakon što smo ga postavili neka tu kaže - također ne pije vodu. jednom kad se moderator postavi, nema naknadnih primjedbi, odnosno glasova 'protiv' kao niti 'za'. također se zato drži tema otvorena duže od 2 sata.

tema se nakon postavljanja moderatora zatvara, a ako netko zatim ima primjedbe na rad moderatora dužan je pokrenuti temu s prijedlogom za uklanjanje moderatora.

ja ću sad ovo zatvorit, kako i priliči, a ubuduće dajte ljudima priliku da se izjasne unutar par dana, nisu svi na forumu u vrijeme otkako je ovaj prijedlog postavljen do trenutka kad je odobren.