Ja sam ga predložila jer je jako dobar u tome i zna dosta toga,pa zaslužuje mjesto moderatora kao i ti,whiteboy!
Ja sam ga predložila jer je jako dobar u tome i zna dosta toga,pa zaslužuje mjesto moderatora kao i ti,whiteboy!
Time što netko zna ili pomaže ne znači da odmah mora biti i moderator, jer pomagati i znati mogu i obični članovi, zar ne? U tom i jest poanta foruma.Izvorno postao Irena_zgb
Uostalom, moderatorsko 'mjesto' često i nije baš zahvalno, što će i Imatić s vremenom uvidjet...
No dobro, sad je ovo rješeno. Ja ionako imam posla po cijelom forumu, pa nije loše imati nekog tko će se brinuti samo za taj kutak...
Ne mora se nikog čekati, sad ću ja... ne stignem sve odmah...Izvorno postao Irena_zgb
Nemojte sad gušiti temu sa postevima 'podrške' kad oni više nisu potrebni. Molim samo primjedbe, ako ih ima...Izvorno postao Skyward
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks