Ja ga podržavam u bilo čemu, dakle PODRŽAVAM IMATIC-a ZA MODERATORAIzvorno postao Irena_zgb
Ja predlažem Imatica za moderatora za temu Sony Erisccona,zato sto previše zna o tome,i dosta se trudi oko toga,i dosta toga pomaže drugim članovima foruma pa zato ga predlažem za moderatora!
Što vi ostali mislite o tome i da li ga podržavate?
JA GA PODRŽAVAM!
Ja ga podržavam u bilo čemu, dakle PODRŽAVAM IMATIC-a ZA MODERATORAIzvorno postao Irena_zgb
Seriously?
Ovak. Ubuduće bi molio da se prije otvaranje teme sa prijedlogom kontaktira već postojeći mod dotičnog podforuma (ako ga ima) i da ga se pita da li mu treba pomoć i njegovo mišljenje o članu koji se predlaže.
Iskreno, tamo trenutno baš i ne vidim neku potrebu za dodatnim modom, jer u SE-u nema frke i previše posla za moda.
No Imatica sam već otprije i sam imao na umu jer se dokazao. Ukoliko je Imatic željan biti mod SE-a (ne znam dal si barem njega kontaktirala Irena?) i provodit pravila foruma, te misli da ima kakvih ideja za unaprijeđenje dotičnog podforuma, vrlo rado ću ga postaviti za moda.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
evo ovako, Irena me je pitala i slozio sam se s tim. Imam par ideja za SE dio foruma i mislim da bi to bilo zanimljivo (o tome cemo kasnije). Da, i volio bih biti mod SE foruma, jel se dosta (jako) razumijem u SE telefone i sve s njima
iPhone 5s 16 GB
Podržavam, čovjek mi je puno pomogao!
Ja sam ga predložila jer je jako dobar u tome i zna dosta toga,pa zaslužuje mjesto moderatora kao i ti,whiteboy!
OK, meni (u ovom slučaju) dosta.Izvorno postao imatic
Nadam se da ćeš uspješno provodit pravila foruma i općenito ti želim uspješan rad.
Ovo onda rješavam po kratkom postupku, ako netko ima primjedbu neka ovdje napiše. Daljnji postevi podrške su nepotrebni.![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
hvala ireni, compov-u, whiteboyu i zerobravu na podrsci![]()
nadam se da cu ispuniti vasa ocekivanja i da ce vam se svidjeti neke nove ideje koje imam planu![]()
iPhone 5s 16 GB
Čestitam Imaticu!!!Hvala Whiteboy!
Podržavam prijedlog!!!!!!!!
Još moramo čekati zappana da ga postavi za moderatora.![]()
Time što netko zna ili pomaže ne znači da odmah mora biti i moderator, jer pomagati i znati mogu i obični članovi, zar ne? U tom i jest poanta foruma.Izvorno postao Irena_zgb
Uostalom, moderatorsko 'mjesto' često i nije baš zahvalno, što će i Imatić s vremenom uvidjet...
No dobro, sad je ovo rješeno. Ja ionako imam posla po cijelom forumu, pa nije loše imati nekog tko će se brinuti samo za taj kutak...
Ne mora se nikog čekati, sad ću ja... ne stignem sve odmah...Izvorno postao Irena_zgb
Nemojte sad gušiti temu sa postevima 'podrške' kad oni više nisu potrebni. Molim samo primjedbe, ako ih ima...Izvorno postao Skyward
evo nadam se da cu biti od pomoci u SE dijelu foruma, jer dosta vremena provodim na netu i cesto sam ovdje online (vanredni sam student pa sam vecinom doma i dosta cesto dodjem ovdje da vidim sta ima)
iPhone 5s 16 GB
A ti to možeš?Nisam znala i ispričavam se!Imatić ima puno iskustva,dosta toga zna o modelima sony erisccona
Nemaš se kaj ispričavat, sve ok...Izvorno postao Irena_zgb
A što se iskustva i znanja tiče, to sve može imati i neki jako jako zločesti član, zar ne?hehe, ma ok, bitno da sam se ja do sad uvjerio u imatica...
![]()
Hahahahah Whiteboy,ma i ti si zločest kao i mi,kaj ne?![]()
ja imam primjedbu!
postoji jako dobar razlog zašto sam ja uvijek puštao po nekoliko dana da prijedlozi budu aktivni a to je da svi imaju prilike vidjeti prijedlog i ako im je stalo do toga, o njemu se očitovati. ovako kad je jednom doneseno, ako netko i ima nešto protiv odustat će od toga da kaže jer je ovo 'već riješena stvar'. tako da WB, ubuduće neka ipak ostanu ovi prijedlozi aktivni nekoliko dana a ne da se mod donosi pri rezultatu 3:0 za/protiv, nije to do sada tako bilo iz mojeg hira.
drugo, ovo - ako tko ima primjedbe nakon što smo ga postavili neka tu kaže - također ne pije vodu. jednom kad se moderator postavi, nema naknadnih primjedbi, odnosno glasova 'protiv' kao niti 'za'. također se zato drži tema otvorena duže od 2 sata.
tema se nakon postavljanja moderatora zatvara, a ako netko zatim ima primjedbe na rad moderatora dužan je pokrenuti temu s prijedlogom za uklanjanje moderatora.
ja ću sad ovo zatvorit, kako i priliči, a ubuduće dajte ljudima priliku da se izjasne unutar par dana, nisu svi na forumu u vrijeme otkako je ovaj prijedlog postavljen do trenutka kad je odobren.
![]()
OK, sve stoji, istina moja je greška, ali kako sam i sam ionako razmišljao o imaticu zato sam ga i nabrzaka 'promovirao'. posipam se pepelom.
vjerujem da na njega nitko ne bi niti imao primjedbi i nadam se da niti neće.
Bookmarks