Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 14 od 14

Hybrid View

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    SE W810i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bimbi
    Sad mi je sve jasno!

Poruka...samo jedna...niti pod prijetnjom oruzjem ne mijenjaj svoj "komad" od foto aparata za navedeni Kodak poluproizvod. V610 je prema tvome Olympusu...potpuno iskreno receno...smece.

Da konstatiram samo jedno...usprkos nepobitnoj cinjenici napretka elektronike, optike i ostalih znanosti koje svoje prste imaju u razvoju foto aparata i njihovih komponenata, jedno stoji i stajati ce jos jedan dulji niz godina...sto je objektiv veci i tezi to je i bolji, i to bez iznimke.

Dakle samo ti je dovoljno usporediti promjer i izvlaku objektiva na C770 i onoga na V610 da ti bude jasno koliko je C770 bolji.

Dapace, ta serija Olympus foto aparata (C765, C770...) je po meni vrh jacih zoom modela koje je Olympus ikada izbacio.

V610 je hibrid koji je nacinjen da se proda onima koji ne znaju agresivnom medijskom kampanjom. Navedeni aparat je po mome misljenju losiji cak i od prethodnika, jer model V570, prethodnik modela V610, nudi takodjer dva objektiva i dva CCD chipa. Sa time da je jedan normalnoga raspona 39-117 mm, dakle opt. zoom 3x, a druki je fiksni, 23 mm, dakle izrazito sirokoga kuta, sto je izrazito korisno u mnogim situacijama.

V610 svoj raspon pocinje od 39 mm sto je vec veliki hendikep u odnosu na V570 koji je nudio izraziti sirac (23 mm). V610 dakle nudi na jednome objektivu raspon 39-117 mm a na drugome 130-380 mm. Izmedju 117 i 130 mm je rupa u rasponu, koju niti jedan od dva objektiva na aparatu ne pokriva. Pored toga i kvaliteta oba objektiva je u najmanju ruku upitna.

Dakle jedna od navjecih gluposti na koje sam ikada naletio. Osobno bih zabranio prodaju ovoga poluproizvoda i Kodak kaznio za iznosenje lazi u reklamnoj kampanji.

Prema tome V610 !

hvala na tako detaljnom (i slikovitom) objašnjenju.

baš mi je takvo nešto trebalo. jer mi se i činilo malo predobro da bi bilo istinito: imati fotić koji ima toliki optički zoom, a da može stati u svaki džep i da još daje fotke kao oni s velikim objektivom...

ostajem ja pri svom olympusu...
    .
    If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao nijala
    hvala na tako detaljnom (i slikovitom) objašnjenju.

baš mi je takvo nešto trebalo. jer mi se i činilo malo predobro da bi bilo istinito: imati fotić koji ima toliki optički zoom, a da može stati u svaki džep i da još daje fotke kao oni s velikim objektivom...

ostajem ja pri svom olympusu...
    Nemoj se sad umisliti... ...ima i boljih 10x zoomova na trzistu, ali definitivno nisu kompaktni, a jos manje su V610!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove