= Citat = Izvorno postao Mobyy
Jel ona osjetljiva na packe prstiju?
, je, kromirana je sa strane kao i 6680, n90. Dosta je masivna, debela, sto je meni ok, dobro lezi u ruci, klizni mehanizam radi besprijekorno, na dnu je stanjen kako bi se mogao drzati vodoravno kod koristenja kamere, kamera se iskljucivo koristi u vodoravnom polozaju. Kamera je standardana 2Mpx, prosjecna, nista posebno. Ne svidja mi se sto ne postoji zastita za kameru. Ekran je odlican, tek u zadnjih par tjedana, otkako imamo doba n90 i 6270 vidim koliko je 176*208 los ekran, te vise uopce nisam siguran da li cu bas zbog toga uzeti n91. Media playeru je dodan equilizer koji dosta dobro funkcionira. 3D stereo zvuk je odlican, ali mi se cini da je sama jacina zvuka slabija nego kod moje 6680, a pogotovo kod n70. 6270 ima dva zvucnika, smjesteni su bocno, jedan sa svake strane. Radio, kao i kod svih drugih Nokia koristi slusalice kao antenu, ali je moguce i pustiti radio preko zvucnika, naravno, ako je handsfree ustekan. Active standby je izveden drukcije nego na Symbianima. Nisam se bas previse igrao s mobom, pa nisam vidio da li se to moze iskljuciti, ali dok je standby ukljucen, isto su ukljuceni i precaci pomocu navigacijske tipke, pa se na to treba naviknuti. Ljudi sa dioptrijom ce znati cijeniti jako velike brojeve na ekranu pri zvanju, moj tata je s tim odusevljen Takodjer ima hotswap za miniSD, ali nije izveden kao kad 6630, 6680, n70, n90, gdje se ona pregrada dize okomito gore. Kod 6270 pregrada se 'rotira' prema unutra (ne znam kako to drukcije objasnit, nadam se da ste me skuzili). U paketu sa mobitelom dolaze slusalice HS 23 koje na sebi imaju kontrolu jacine zvuka, miniSD 128MB, CD, data kabel, punjac koji ima onaj tanji ulaz kao i n70 i n90, te adapter za stare Nokiine punjace.
Eto, ne znam vise sto da napisem, ako vas nesto jos zanima, rado cu odgovoriti!