Samsungov display još nisam vidio, ali mi se zato Nokiin čini odličnim. Kontrast je super, a i rezolicija je bogovska.
Samsungov display još nisam vidio, ali mi se zato Nokiin čini odličnim. Kontrast je super, a i rezolicija je bogovska.
...evo, ako je toliki problem usporedit ta dva moba, a vidim da u temi ima i drugčije diskusije:
6270 - http://www.mobile-review.com/phonemo...-6270-en.shtml
D600 - http://www.mobile-review.com/phonemo...-d600-en.shtml
...po ovome svemu, bolji je D600 ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Samsungov display je puno bolji. Najbolji na trzistu. Jedino se displayi od Sharpa isti ali njih proizvodi isto Samsung.
Najbolji display na trzistu trenutno je display Nokie N90. A d600 i N6270 imaju display iste rezolucije (320*240).Izvorno postao The Doctor
Testis unnus, testis nullus!
Kvaliteta displaya ne ovisi samo o rezoluciji i kolicini boja nago i o puno drugih stvari. U svim reviewima koje sam procito o samsungu D600 pise da ima najbolji disolay na trzistu uz sharp.
imao sam N90 i u usporedbi s Samsungom o vidljivoj razlici nemogu svjedočiti
naravno da pobornici jedne i druge struje lome koplja na tome a dojam i to samo moj subjektivni je na njoka strani ali bi u usporedbi D600 i 6270 izabrao samsung![]()
abdbda
Ako rezolucija ekrana i broj boja nisu jedina mjerila kvalitete ekrana, koja su druga? Imam doma mamin N90, stari ima 6270. Vidjeti piksel na ekranu od N90 je skoro nemoguca misija, a to dovoljno govori o kvaliteti ekrana N90. Ekrani d600 i N6270 su takodjer vrhunski, ali losiji od N90, te se ne moze tvrditi da d600 ima bolji ekran od N6270, ili obrnuto![]()
nije ni čudo da N90 ima bolji ekran kad je rezolucija 352x416, a u ovih je 320x240 piksela
Rezolucija ekrana ovisi i o velicini. Namoze veci i manji ekran imati isti broj piksela.
Ekran d600-320*240 piksela, velicina ekrana 31x41 mm
Ekran N6270-320*240 piksela. velicina ekrana 35x45 mm
Izvor: Mobile Review
D600 ima fenomenalan ekran . a za ovu nokiu ne znam - nisam je nikad drzao u ruci![]()
Pa to znaci da nokia ima losiji display jer ima isti broj piksela na vecoj povrsini pa je velicina piksela veca.Izvorno postao marko6630
Ma kuzim, kod d600 su pikseli manji i gusce rasporedjeni, zato sam to i postao. D600 ima bolji ekran, al ja bi opet uzeo n6270Izvorno postao The Doctor
![]()
Bas tako. Velicina piksela na D600 je manje nego mani doma na 17" monitoru koji radi na 1280X1024.
...a da se vratite na temu i pitanje:
MODERATORIzvorno postao ivorih1
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
A uzeo bi Nokiu, reko sam već.
Nokia je Nokia, a sve ostalo su mobiteli.![]()
![]()
nokia ja jajasta, ženskasta, glas i pol za n6270. genijalan mob.
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 26-01-2006 u 01:05
D600 je bolji, "ljepsi" (iako to mozda igra, a mozda i ne igra ulogu), ima video fenomenalan.
I VOTE FOR Mr.D600
Im great in bed
I can sleep for days
U svakoj temi o usporedbi mobitela (kao i u ovoj) uvijek je neizvjesno, tj. pola ljudi vuce na jednu, a druga polovica na drugu stranu. Jedino kada je jedan od mobitela koji se usporedjuju 6630, uvijek se zakljuci kako je 6630 bolji mob
6270-D600 - tu su negdje, nijanse presudjuju
6270 Definitivno
" Di je moj jedini dom , di srce mi je cjelo ,di mi imocka krv u žilama teče VRELO "
BMW M5
E najbolji zakljucak ti je, isti su svaki je dobar na svoj nacin, zavisi sto sve trazis od mobitela.
ako ti nije bitan izgled nego osobine koji god kupis neces pozalit i nece ti biti zao, ako ti je vazan izgled kupi onaj koji ti se vise svidja i tocka.
svima kojima se svidja D600 reci ce ti da kupis D600, a kojima se svidja nokia reci ce ti da kupis nokiu i tako neces nista odluciti.
ljudi su ti rekli sto jedan ima bolje, a sto drugi, a izbor pojedinca te moze samo jos vise zjebat.
zato sto god kupis neces pozaliti
Im great in bed
I can sleep for days
Bookmarks